Aynı yerde bir haftada ikinci kaza: 4 yaralı...

Aynı yerde bir haftada ikinci kaza: 4 yaralı...
Samsun Çarşamba Yeşilırmak Mahallesi Yeşilırmak kenarında bulunan heyelanlı bölgede bir hafta da ikinci kaza meydana geldi. Kaza da 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre,  Kaza 16.10 sıralarında Çarşamba Yeşilırmak Mahallesi ile Hacılıçay Köyü arasında kalan heyelanlı bölgede meydana gelen trafik kazası yürekleri hoplattı. Hacılıçay Köyünden odun yükleyerek Samsun Ordu Karayoluna çıkmak isteyen Mehmet Genç (47) idaresinde ki 60 DS 014 plakalı kamyon karşı şeritten Hacılıçay Köyüne gitmekte olan Orhan Meral (35) idaresinde ki 61 LG 185 plakalı otomobille heyelanlı dar yolda tekerleri birbirine sürttü. Tekerlerinin birbiri ile sürtünmesi sonucunda 61 LG 185 plakalı otomobil Yeşilırmak kenarında bulunan uçuruma düşmek üzere iken ağaçlara takılarak kaldı. Olay yerine gelen vatandaşlar ve kamyon sürücüsünün yardımı ile otomobilden kendi imkanları ile çıkan Orhan Meral (35) yine aynı araçta bulunan Dilek Meral (33), Merve Babayiğit ve 7 aylık bebek Ecrin Babayiğit olay yerine gelen 12 acil ambulansı ile ilk müdahalenin ardından Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, kaza ile ilgili bilgileri alırken Kamyon Sürücüsü Mehmet Genç, "İlk kez bu yoldan geçiyorum. Yolun dar olması nedeni ile mümkün olduğunca sağa yanaşmama rağmen otomobil kamyonun tekerine sürtününce kaza meydana geldi. Bu yol çok tehlikeli. Suçum yok" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş