Aylin&Hüseyin’in mutlu günü

Aylin&Hüseyin’in mutlu günü
Nilgün ve Ali Akarçay çiftinin kızları Aylin Akarçay ile Rüveyde ve MHP İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Fırıncı’nın oğulları Hüseyin Fırıncı önceki gün Çarşamba İlkay Düğün Salonu’nda dünya evine girdiler

 

Nilgün ve Ali Akarçay çiftinin kızları Aylin Akarçay ile Rüveyde ve MHP İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Fırıncı’nın oğulları Hüseyin Fırıncı önceki gün Çarşamba İlkay Düğün Salonu’nda dünya evine girdiler.

Aylin Akarçay ve Hüseyin Fırıncı çifti’nin görkemli düğün töreninde Fırıncı ve Akarçay ailesinin dostları yalnız bırakmadılar. Düğün merasimine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Akdemir ve parti teşkilatı, TÜRKAV Çarşamba Şube Başkanı Bekir Özçelik ve birçok davetli düğün salonunu doldurdu.
 

Düğün töreninde konuklarla tek tek ilgilenen Hüseyin Fırıncı’nın babası İbrahim Fırıncı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal’ın düğün merasimine gelmelerinden dolayı memnuniyetini ifade etti.

Nikah Şahidi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Faruk Bal ve Cemalettin Şimşek nikah merasiminden sonra konuklarla sohbetin ardından ilçeden ayrıldı.

Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu olarak Akarçay ve Fırıncı ailelerini tebrik eder Aylin ile Hüseyin çiftine bir ömür boyu huzurlu, sağlık dolu evlilikler dileriz.

BAL, “SAYIYA KARIŞMIYORUZ”

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Faruk Bal, genç çiftin nikah şahitliğini yaptı. Aile Cüzdanını genç çifte takdim ederken kısa bir konuşma yapan Bal, “Bugün güzel bir  yuvanın kuruluşuna şahitlik yaptık.Genç çiftimize bir ömür boyu sağlıklı huzurlu evlilik diliyoruz.Biz çocuk sayısına fazla karışmıyoruz.Ailenin isteği ve Allah’ın nasip ettiği şekilde bahtları açık hayırlı evlatlar sahibi olmalarını Allah’tan temenni ediyorum.” Diyerek aile cüzdanını Geline verdi.

Milletvekili Faruk Bal, yaptığı konuşma ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın her katıldığı düğünde dile getirdiği ‘3 çocuk isteğine’ ince atıfta bulundu. Vekil Bal’ın bu konuşması salonu dolduran konuklardan bol alkış aldı.

 

Fotoğraflar İçin Tıklayınız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber