Aydın’dan ziyaretler…

Aydın’dan ziyaretler…
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çarşamba Belediye Başkan adayı İlyas Aydın, Kaymakam Caner yıldızı ziyarete bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba Belediye Başkan adayı İlyas Aydın, hemen tüm ziyaretlerinde yaklaşan seçimler öncesi düşüncelerini ve projeleri konusunda ipuçları verdi.  Çarşamba halkına hizmet için geleceğini dile getirirken, "Çıktığımız yol zor bir yol. Bu yolda Çarşamba halkına hizmet edeceğiz bu hizmetlerimizde birlikte yapılmayan işleri, hizmetleri ve projeler bizler de var. Bu hizmet ve projelerimizle biz Çarşamba halkı için hizmete talip olduk ve inanıyorum ki bu ilçe halkı bir kere daha güleryüz ve halkla iç içe olan bir belediyeciliği bizimle benimseyecek ve mutlaka Belediyeye partimizin adını yazdıracağız" dedi.

Aydın, "İlçemizde doğru dürüst sosyal hiç bir faaliyetin olmadığını en başta gençlerin özlemle istediği ve beklediği en basit hizmetlerden olan sinemanın eksik olduğunu herkes biliyor. Bzimle birlikte sineması, tiyatrosu ve sosyal etkinlikleri Çarşamba ve Çarşambalı halkımız doyasıya yaşayacak, her akşam veya her hafta sonu Samsun' a, Ünye'ye kadar giderek hem cebinden, hem yorgunluklarından kurtulacak.

Biz belediyeciliği temelden aldık ve halk için ne gerekiyor, insanların rahatı ve huzuru için hangi hizmetlerin olması gerektiğini öğrenen, iyi bilen partiyiz şeklinde konuşan Aydın inşallah Sosyal projelere halkımızla hep birlikte büyük adımlar atacağız ben ve partim, teşkilatım ve tüm vatandaşlarımızın buna inanıyor ve inanıyoruz. Çarşamba adına yakışır ve yaraşır hizmetleri bizimle alacaktır. Bizim arkamızda hükümet desteği olmasa da belediyenin kendi gelirleri ile bunların yapılacağına inanıyoruz ve kendimize güveniyoruz" şeklinde konuştu.

 

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız'ı makamında ziyaret eden Aydın' a İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, "Vatandaş Alternatifler içersinde uygun olanı kendine seçecektir. Kendi iradesini sandığa yansıtacaktır. Netice adayı halk belirleyecektir. Önemli olan kendisine güvenen ve seçen halka hizmet etmektir" ifadelerini kullandı.  

MHP Çarşamba İlçe Belediye Başkan Adayı ve MHP İlçe Başkanı Süleyman Akdemir ile yöneticiler daha sonra Kaymakamlık binasında ki diğer kurumları gezerek ziyaretlerde bulundu. Kaymakamlık binasından ayrılan Aydın ve beraberinde ki heyet daha sonra Çarşamba Şeker-İş Sendikası Çarşamba Şube Başkanı Sinan Türe Ve Yöneticilerini Ziyaret etti. Ziyarette kendilerini ziyaret eden Aydın' a Başkan Türe yöneticileri ve mensubu olduğu camia adına başarılar diledi.   

MHP Çarşamba Belediye Başkan adayı İlyas Aydın ve beraberinde ki heyetin son durağı ÇARŞAMBA GİRİŞİMCİLER DERNEĞİ (ÇARGİD) oldu. ÇARGİAD Yöneticilerini de makamlarında ziyaret eden Aydın' a ÇARGİAD Yöneticileri de adaylığının ve çıktığı yolda vereceği uğraşın ilçe adına hayırlı olması temenni ve dileklerini ileterek ziyaretleri nedeni ile kendilerine teşekkür ettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber