ATICILIK SAMSUN’DA BİR İLKİ DAHA BAŞARDI

ATICILIK SAMSUN’DA BİR İLKİ DAHA BAŞARDI
Geçen yıl Mayıs ayında Aksaray’da gerçekleştirilen Bedensel Engelliler Türkiye Kupasında, Türkiye Şampiyonu olan Mustafa Tuncel ve Antrenör Turgay Saat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'u makamında ziyaret etti.

  Geçen  yıl  Mayıs  ayında  Aksaray’da  gerçekleştirilen  Bedensel   Engelliler  Türkiye  Kupasında,   Türkiye  Şampiyonu  olan  Mustafa  Tuncel  ve  Antrenör  Turgay Saat   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'u makamında ziyaret etti.

  Bedensel   Engelliler  Türkiye  Kupasında  Türkiye Şampiyonu olan Mustafa  Tuncel    ve  Atıcılık Antrenörü  Turgay  Saat 15 – 30 Ocak  2014 tarihleri  arasında   Ankara’da yapılacak olan Milli Takım Kampına  çağrıldı.

  İl  Müdürümüz  Güven Özyurt  kampa katılacak olan Sporcumuz Mustafa Tuncel ve Atıcılık Antrenörü Turgay Saat’e başarılarının yeni başarılar  getirmesini  temenni etti ve ‘’ Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif  Çağatay Kılıç  tüm branşlara ciddi manada önem veriyor  ve İlimiz artık bir spor kenti haline geliyor. Bizlerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Sizlerde buraya gelerek bizleri mutlu ettiniz. Bununla beraber spora verdikleri desteklerden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Akif  Çağatay Kılıç  olmak üzere Samsun Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy'a çok teşekkür ediyoruz."  dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz