ASİYAD'DAN BAHÇELİ'YE ZİYARET

ASİYAD'DAN BAHÇELİ'YE ZİYARET
Ankara Samsun Sanayici İşadamları Derneği (ASİYAD ) Cumhur İttifakına tam destek verdi. Bu nedenle de hükümete destek veren MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti

Ankara Samsun Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD) Genel Başkanı Osman Yılmaz ve Yönetimi, 15 Temmuz sonrasında başlayan ve bu güne kadar hükümetin hemen tüm icraat ve çalışmalarında destek veren ve geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı ile görüşülerek Milli İttifak veya Cumhur İttifakı adı altında ki birlik ve beraberlik, Afrin Operasyonuna destek ve Mehmetçik ile Cumhurbaşkanına gösterilen sonsuz destek nedeni ile MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ettiler.

ASİYAD Genel Başkanı Osman Yılmaz, Cumhur İttifakından dolayı şükranlarını sunan ve ASİYAD olarak kendilerinin de "ittifaka" tam destek verdiklerini belirttiler. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ise anlamlı ziyaretlerinden dolayı Ankara Samsun Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD) Genel Başkanı Osman Yılmaz ve yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

HABER - FOTO: Nuri ŞEKER- Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel