Araçlardan bıktı kapıya yazılar astı

Araçlardan bıktı kapıya yazılar astı
Araçların dükkan kapısı önüne park edildiğini gören işyeri sahibi, çareyi kapıya astığı ilginç yazılarda aradı

İlkadım ilçesi Hançerli Mahallesi’nde bulunan bir işyeri sahibi, toptancılık yaptığı dükkanının kapısının önüne çekilen araçlardan bıktı. Bir türlü derdini anlatamayan ve genelde araçların dükkan kapısı önüne park edildiğini gören işyeri sahibi, çareyi kapıya astığı ilginç yazılarda aradı. Yoldan geçen vatandaşlar tarafından da ilginç bulunan ve cep telefonu ile fotoğrafı çekilen yazılar görenleri ve okuyanları ise gülümsetti.
Dükkanın kapısına asılan kağıtlardaki “Burası işyeri kapısı, insan evladı olanlar aracını bırakmaz, kendini aratmaz, insan evladı olmayanlar aracını bırakabilir”, “Dikkat! Kusura bakılmıyor, adamlığa bakılıyor. Adam adamsa buraya aracını bırakmaz”, “Ey kör olmayan insan varlık; edep edep bırakma aracını” sözleri yoldan geçen vatandaşların dikkatini çekerken, aracını kapı önüne park etmek isteyen şoförlere ise tatlı sert mesajlar veriyor.
Uyarı yazılarını gören yoldan geçen vatandaşlar ise cep telefonları ile ilginç sözlerin fotoğrafını çekip, sosyal medya hesaplarında paylaşıyorlar.
İHA

aw056777-02.jpgaw056777-03.jpgaw056777-01.jpg

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir