Ali Fuad Başgil, Öğretmenlerini unutmadı

Ali Fuad Başgil, Öğretmenlerini unutmadı
Çarşamba Ali Fuad Başgil Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği organizasyonu ile Öğretmenler günü nedeni ile Göl Restaurant’ ta öğretmenlere yemek verildi. Yemekte Okul Aile Birliği Başkanı Karadeli, “Öğretmenlerimizi yılda bir gün değil her an diğer vermeli v

 

HABER-FOTO: SERKAN KARAHAN

24 Kasım Öğretmenler günü nedeni ile Çarşamba Ali Fuad Başgil Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ve Okul idaresince Göl Restaurant’ ta Öğretmenlerle bir ayara geldi. 2011-2012 yılı eğitim ve öğretim sezonu ve 2012-2013 eğitim öğretim döneminde de aynı şekilde Ali Fuad Başgil Anadolu Lisesinde başarı basamaklarını daha da yukarıya çıkartmak ve bu anlamlı günde eğitim camiasının Komutanları olan Öğretmenlere sevgi ve saygının yanı sıra moral ve motivasyon sağlanması amaçlandı.  

Göl Restaurantta Okul Aile Birliği ve Okul İdaresi dışında aynı zamanda Veli olan Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Yusuf Böke, Çarşamba Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Sinan Altınışık, Okul Müdürü Cengiz Can, Okul Müdür Baş Yardımcısı İsmail Rahman Köse, Hastane Laboratuvar Teknisyeni Sedat Sezgin, Okul Aile Birliği Başkanı Hüsamettin Karadeli ve Okul yöneticileri ile öğretmenler ve veliler katıldı. Yemekte Çarşamba Belediyesi Türk Sanat Müziği Koro Şefi Kutlu Emirli ve Korodan bazı sanatçılarla birlikte doyumsuz bir gece yaşandı. Gecede Kutlu  Emirli ve ekibi bir birinden güzel Türk Sanat Müziği ve türkülerle geceye doyumsuz bir renk kattılar.   

Gecede geçen yıl Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesinin eğitim ve spor ile çeşitli yarışmalarda dereceye girmesini sağlayan bu yıl başka okullara tayinleri çıkan başarılı Öğretmenlere Plaket verilerek verdikleri üstün çalışmalar ve başarılar nedeni ile teşekkür edildi.  Bu arada Okul Aile Birliği Başkanı Hüsamettin Karadeli yaptığı konuşmasında, “2 yıldan bu yana Okulumuzun Okul ile Birliği başkanlığını yürütüyorum. Bu görevi severek yapıyorum. Bu sevginin nedeni başarılı bir Okul idaresi ve Öğretmenlerinin olmasının yanı sıra eğitimde her geçen gün Samsun sıralamasında artarak devam eden başarılarıdır. Bu başarıların alınması elbette ki uyumlu ve programlı çalışan bir ekibin başarısıdır. Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitiminde her şeyi düşünerek emek veren, mesai mefhumu gözetmeyen Öğretmenlerimize Öğretmen Gününde bir kere daha teşekkür ediyor bundan sonra ki yaşamlarında da başarılarının devam etmesini diliyorum” diyerek şöyle devam etti.

Karadeli, “Çarşamba ilçemizde ki başarılı öğrencilerimizin başka ilçe ve İllere kaçmamasını sağlamak, Çarşamba’da eğitim ve öğretim adına Okulumuzda gerekli donanım mevcuttur. Bu başarıların alınabilmesi için Öğretmenlerimizin canı gönülden ve severek çalışmaları ile birlikte eğitimde ki kalite ve başarının yükseltilmesi için moral ve motivasyonun sağlanması gerekmektedir. Bu konuda Ali Fuad Başgil Anadolu Lisesi olarak hem Okul Aile Birliği olarak hem Okul idaremiz ve gerekse velilerimiz ile koordineli ve düzenli bir çalışma sergiliyoruz. Bu birliktelikle beraber her geçen gün yeni açılmasına rağmen Okulumuzun başarısı artarak devam ediyor. Bunu daha uzun ve daha hissedilir hale getirebilme amacı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl ki hedefimiz geçen yıl alınan başarılarımızdan daha fazlasını almak için çaba gösteriyoruz. Bu nedenle bir kere daha başarılara imza atan çocuklarımızı eğiten ve gelişmelerine sağlayan bu konuda emeği geçen öğretmenlerimize bir kere daha başarılar diliyor Öğretmenler günü kutlu olsun temennilerimi iletiyorum. Ve Öğretmenlerimizi yılda bir gün değil her an diğer vermeli ve onların en yakın yardımcıları olmalıyız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber