Aksoy ziyaretlerini sürdürüyor

Aksoy ziyaretlerini sürdürüyor
AK Parti Terme Belediye Başkan Aday Adayı Kaşif Aksoy, Yerel seçimler öncesinde aday listeleri açıklanmamasına rağmen adaymış gibi aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

30 Martta yapılacak yerel seçimler kapsamında Terme’de bulunan esnafları ve vatandaşları aralıksız seçim çalışmaları ile sürdürüyor.  Ziyaret esnasında esnaflarla konuşan Aksoy, Terme esnafının görüş ve önerilerini benimsediklerini dile getirdi. Aksoy, Terme sürekli orada burada çok hizmet aldı sözleri son bir kaç yılı saymazsak çok doğru sözler değil. Terme sanayisinin halini görüyoruz. Terme sanayi esnafı adeta kaderine terk edilmiş. AK Parti iktidarı ile hizmetler geldi ama yeterli mi derseniz değil. Bizler genel merkezimiz aday gösterdiği takdirde daha büyük ve herkesi mutlu edecek hizmet ve projelerimizle esnaflarımızla ve halkımızla kucaklaşacak ve verilen süre içinde ilçemizin adını samsun ve ülke genelinde duyuracağımıza eminiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Terme Belediye Başkan Aday Adayı Kaşif Aksoy seçim çalışmaları kapsamında Terme’de esnafının kalkınması gerektiğini, İlçenin Ordu- Samsun Karayolu üzerinde olmasına rağmen köy görüntüsünden bir türlü çıkartılamadığını belirterek Terme'nin mümkün olduğunca bulunduğu merkez konumuna göre yatırım ve hizmetleri alması için el birliği içinde mücadele edeceğiz. İnanıyorum ki çözüme kavuşturulmuş, turizm, doğa güzellikleri, modern görünüşü ve hızlı kalkınması ile adından sıkça söz ettirecek konuma getireceğiz. Yeter ki önce Genel Merkezimiz sonra da halkımız bize müsaade etsin yeter" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber