Akkuşlular Çarşamba’da Dernek Kuruyor

Akkuşlular Çarşamba’da Dernek Kuruyor
Çarşamba İlçesi’nde yaşayan Ordu ilinin Akkuş ilçesi nüfusuna kayıtlı Akkuşlu vatandaşlar, Çarşamba’da İnci Cafe’de bir araya gelerek ‘Akkuşlular Buluşma Gecesi’ düzenledi

‘Bir Olmazsak, İki olamayız’ sloganıyla bir araya gelen Akkuşlu vatandaşlar, buluşma gecesinde dernek olma yolunda adım attılar.

akkuslular1.jpg

Çarşamba ilçesinde “Akkuşlular Buluşma Gecesi”nde bir araya gelerek, birlik ve beraberlik mesajı veren Akkuşlular, memleketlerinden bağlarını koparmayarak Çarşamba İlçesine yerleştiklerini belirten konuşmacılar, “Burada dernekleşmenin hasıl olduğunu düşünmekteyiz. Bu yüzden, bu akşam bir araya gelerek bir adım atmış bulunmaktayız. Günümüzde insanların tek başına fazla yapabileceği bir şey yok. Bizler birleşirsek, bütünleşirsek, aşamayacağımız engel kalmaz. Birbirimizi daha iyi bir şekilde tanıyarak, Akkuş’lu olmanın gururunu birlikte yaşamalıyız.” Diyerek konuşmalarını sürdüren konuşmacılar, ardından  dernek olma yolunda yönetim oluşturarak ilk adımlarını attıklarını belirttiler.

akkuslular2.jpg

Akkuş’lu vatandaşların oluşturduğu geçici dernek yönetimi şu şekilde oluştu: “Dursun Ali Sevinç, Ahmet Gökmen, Talip Yılmaz, Cengiz Peker, Yurdagül Şensoy, Nevzat Bektaşoğlu, Baki Kement, Yaşar Çetinkaya, Remzi Gökmen, Şinasi Sevinç.” Geçici dernek yönetimi kadrosuyla dernekleşme yolunda ilk adım atılmış oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber