Akgül çalışmaları yakından izliyor

Akgül çalışmaları yakından izliyor
Salıpazarı Belediye Başkanı Halİl Akgül, geçtiğimiz aylarda ilçe genelinde meydana gelen sel felaketinde hasar gören alanları gezerek çalışmaları yerinde inceledi bilgi aldı

 

Geçtiğimiz aylarda Samsun, Terme ve Salıpazarı ilçelerinde meydana gelen sel felaketlerinde can ve mal kaybı yaşanmıştı. Sel felaketinden can kaybı olmasa da çoğu işyerlerini sel sularının basması sonucu mağdur olan vatandaşların yanı sıra ilçe genelinde ki köprü, kanal ve diğer alanlarda ki hasarları belediye Başkanlığı felaketin hemen akabinde tespit yaparak çalışmalar için girişimlerde bulunmuştu.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ilk icraat olarak ilçe içinde ki köprünün hasar görmesi sonrasında köprünün yeniden yapılması için çalışma başlatmış ve yaptığı açıklamasında bu köprü ya yapılacak, ya yapılacak diyerek adeta ilçenin olmazsa olmazı olduğuna vurgu yapmıştı. Ancak bu çalışmaların dışında ilçede ki diğer bölgelerde meydana gelen hasarlar arasında bazı kanalizasyonlar, menfezler ve köprüler de hasar gördüğü için kısa sürede gerekli yazışmaları yaparak alt yapı onarım ve yenileme çalışmalarına başlanılmasını başarmıştı.

İlçe merkezinde ki köprü için ihale aşamasına getirilen çalışmalar dışında kalan menfez, köprü ve alt yapı çalışmalarına başlanan alanları gezen Belediye Başkanı Halil Akgül, ilçe genelinde ki tüm çalışmaları bir bir bizzat Belediye Fen ve İmar İşleri Müdürü ile gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve çalışmaları yerinde inceledi. Kısa süre içinde çoğu menfez ve köprü onarım ve yenileme çalışmalarının tamamlanacağını belirten Başkan Akgül, İlçemizde ki hasarlı olan tüm alanlarda çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımızı bir yandan tamamlamaya uğraşırken diğer yandan da ilçe merkezinde ki köprümüzün yeniden yapılması proje ve ihale sürecini hızlandırarak en kısa sürede yeniden yapılmasını yapmaya çalışıyoruz. İlçemizde hizmetlerin devam etmesi ve daha da büyüye bilmesi adına bu çalışmalarımızı kısa sürede tamamlamak zorundayız. Bazı bölgelerde halkımıza verdiğimiz sıkıntılar nedeni ile özür diliyor bu yaralarımızı kısa sürede gidermeyi amaçlıyoruz” dedi.

Haber-Foto:  Kenan Gün

akgul1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel