AKGÜL, Salıpazarı’ndan aday adayı…

AKGÜL, Salıpazarı’ndan aday adayı…
AK Parti Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, yaptığı toplantı da 2014 Mart ayı seçimlerine aday adayı olduğunu açıkladı

AK Parti Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, yaptığı toplantı da 2014 Mart ayı seçimlerine aday adayı olduğunu açıkladı.

Heyet önünde aday adaylığı başvuru için dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Yücel Kaya'ya teslim eden Belediye Başkanı Halil Akgül, yapılan hizmetler ve yatırımlarla marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Salıpazarı'na ikinci dönemde hizmete talip olduğunu söyledi.

Yapılan yatırımlarla Salıpazarı ilçesini modern bir altyapı ve üstyapıya sahip bir şekilde yeniden planladıklarını vurgulayan Başkan Halil Akgül, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Partimin sürekli peşinde canla başla koşmaya hazırım ne görev verilirse yapmaya hazırım yeter ki memleketimizin adına bir şeyler yapalım. Her kez taşın altına elini koymalı, yaptığımız çalışmalar aşikâr ortada daha iyisini daha yenilerini yapmaya hazırız. Rabbim nasip ederse, teşkilatlarımızın, milletvekillerimizin, bakanlarımızın desteği ve Sayın Başbakanımızın münasip görmesiyle ikinci hizmet dönemimizde projelerimize ağırlık vererek ilçemize hak ettiği kimliği kazandırmak ilk hedefimiz olacak. İnsanların yaşamak zorunda olduğu bir şehir değil, yaşamaktan keyif aldığı bir şehir hedefinde emin adımlarla sizlerin ve vatandaşlarımızın desteğiyle ilerleyeceğiz. Başbakanımızın dediği gibi ustalık döneminde siz değer yoldaşlarımın desteğiyle aday adaylığımı açıklıyor ilçemize,ilimize,ülkemize hayırlar getirmesini dilerim." Şeklinde konuştu.
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber