Ak Parti’nin Yerel Seçim Kampanyası Vezirköprü’den Başladı

Ak Parti’nin Yerel Seçim Kampanyası Vezirköprü’den Başladı
AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Vezirköprü programı ile 30 Mart 2014 yerel seçim kampanyası başlatıldı.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından organize edilen Vezirköprü programına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Alaettin Bayrak, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Başkanı Sami Pala, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları, bazı il ve ilçe yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kolları üyeleri katıldı.

Düzenlenen sabah kahvaltısında ilçe teşkilatı ile bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Alaettin Bayrak burada birer konuşma yaptılar.

AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Alaettin Bayrak, "30 Mart 2014 yerel seçimlerinin startını Vezirköprü ilçemizden vermiş olduk. İl Başkanlığımızın hazırladığı program dahilinde Büyükşehir Belediye Başkanımız ve adayımız Yusuf Ziya Yılmaz bey ile birlikte esnaf gezisi, köy ve ev ziyaretleri gibi programlar düzenleyerek ilçe halkımız ile bir araya geleceğiz. Bizler her zaman yarın seçim olacak gibi hazırlıklıyız. Çalmadık kapı bırakmayacak, herkese AK Parti'ye neden destek verilmesi gerektiğini anlatacağız” dedi.

 

“VAR GÜCÜMÜZ İLE ÇALIŞACAĞIZ”

30 Mart seçim kampanyasının startını Vezirköprü'den verdiklerini belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Vezirköprü de başlattığımız bu seçim kampanyasının önemli bir özelliği var. Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Belediyemiz, İl Başkanlığımız, İlçe Başkanlığımız burada bir aile gibiyiz. Ayrı ayrı değil, bir organizasyonun birer parçası gibi hep beraber hareket ediyor, hep beraber konuşuyoruz. Mutfağımız bir, bu anlamda burada ortak bir kampanya yürüteceğiz. Daha iyi, daha güzel bir Samsun için, çocuklarımızın geleceği için yapacağımız çok iş var. Bu anlamda var gücümüz ile çalışacağız. Enerjimizi Samsun'un daha güzel yarınlarına hep beraber hazırlayacağız. İl Özel İdaresi'nin hizmetlerini artık biz yapacağız. İlçelerimizin, köylerimizin aldığı hizmetlerden daha fazla hizmet alması için azimliyiz, kararlıyız. Bu bilgi, donanım ve tecrübe biz de var" diye konuştu.

Kahvaltı sonrası Vezirköprü merkezde esnaf gezisi yapıldı. AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Alaettin Bayrak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve beraberindeki heyet ilçe esnafına hayırlı işler, bol kazançlar temennisinde bulundu.

Esnaf gezisi sonrası Yağınözü, İncesu, Karanar Köyü ve Narlısaray beldesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yusuf Ziya Yılmaz ve İl Başkan Yardımcısı Alaettin Bayrak, Vezirsuyu Tabiat Parkı’nda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak yapılması gerekenleri not ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz