AK Partili Vanlıoğlu: 'Türkiye'nin AK Parti iktidarına ihtiyacı var'

AK Partili Vanlıoğlu: Türkiyenin AK Parti iktidarına ihtiyacı var
AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Cemal Vanlıoğlu, “Türkiye’nin AK Parti iktidarına ihtiyacı var” dedi.

AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Cemal Vanlıoğlu, AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanlığı’nda teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Teşkilat üyeleriyle seçim çalışmaları hakkında istişare toplantısı yapan Vanlıoğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Cemal Vanlıoğlu, “Terör ve ekonomik sıkıntılarla alakalı çözüm bekleyen birçok konu var. 7 Haziran seçimlerinde milletimiz tercihini tek parti iktidarından yana kullanmadı. Ama inanıyoruz ki milletimiz bu dönem tercihini tek parti iktidarından yana yapacaktır. Bu ülkenin AK Parti iktidarına ihtiyacı var. Bu seçimlerde milletimiz tercihini AK Parti’den yana büyük bir çoğunlukla kullanacağına inanıyoruz” dedi. 

Vanlıoğlu, Henüz seçim çalışmalarının tam anlamıyla başlamadığını belirterek, “Kamuoyu araştırmaları devam ediyor. Ama inanıyoruz ki AK Parti yüzde 45’in üzerinde oy alacaktır. Başbakanımızın da açıkladığı rakamlar yüzde 44-45 civarında. Ama biz birkaç günlük yaptığımız araştırmalarımızda, vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde gözlemlediğimiz kadarıyla yüzde 48’lere dayanan rakamları AK Parti’nin yakalayacağını düşünüyoruz. Aslında AK Parti’ye bu millet bu rakamları yakalatacaktır. Milletimiz bunu bekliyor” diye konuştu.
CHP’nin seçim beyannamesinde bulunduğu vaatleri de değerlendiren Vanlıoğlu, “CHP’nin seçim beyannamesini dinledim. Eskisinden farklı bir şey yok. Beyanname üzerinde biraz değişiklik yapmışlar. Ama CHP kurulduğundan bu yana sadece konuştu sadece tenkit etti. Bu ülkenin, bu milletin gerçekleri var” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir