AK Parti’de İlçe Başkanları Toplandı

AK Parti’de İlçe Başkanları Toplandı
AK Parti’de İlçe Başkanları Toplandı

AK Parti İlçe Başkanları Toplantısı’nda konuşan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, “Milletin parasına, milletin kaynağına, milletin alın terine el uzatanlara, devletin kasasına, kesesine el uzatanlara göz yummadık, göz yummayız. AK Parti'yi, AK Parti yapan, onu ak yapan yolsuzluğa karşı verdiği mücadeledir” dedi

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ın başkanlığında Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen İlçe Başkanları toplantısında, seçim öncesi yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu, seçim işleri ve seçim koordinasyon merkezi başkanlarının sunumlarının yapıldığı toplantıya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcıları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş yaptı. Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Köktaş, “AK Parti olarak 11 yıl boyunca, 2 konuda son derece büyük bir hassasiyet içinde olduk. Birincisi, milletimizin verdiği oylara, verilen yetkiye, kutsal bir emanet nazarıyla baktık ve o emanete uzanan her karanlık el karşısında son derece kararlı bir duruş sergiledik. İkincisi de, 11 yıl boyunca, milletimizin bir hizmetkarı olduğumuz şuurundan bir an olsun ayrılmadık. AK Parti barışın, kardeşliğin, birliğin adıdır. İnsanlarımızın karnı tok, sağlıklı, eğitimli, huzurlu olması, insanca yaşayabileceği bir hayat standardına kavuşturulması, yarınından emin, devletine, birbirlerine ve kendilerine güvenen bireyler haline getirilmesi çabamızın özü ve siyasetteki varlık sebebimizdir. Biz yola çıkarken '3 Y' ile mücadele dedik, yolsuzluk, yoksulluk, yasaklar. Yolsuzluğa 11 yıl boyunca asla müsamaha göstermedik ve göstermeyiz. Yolsuzlukların üzerini hiçbir zaman örtmedik, örtmeyiz. Yolsuzluk yapanlara da hoşgörü göstermedik, göstermeyiz. Nereden gelirse gelsin. Milletin parasına, milletin kaynağına, milletin alın terine el uzatanlara, devletin kasasına, kesesine el uzatanlara göz yummadık, göz yummayız. AK Parti'yi, AK Parti yapan, onu ak yapan yolsuzluğa karşı verdiği mücadeledir” diye konuştu.

 

“GALİPLER DE MAĞLUPTUR, MAĞLUPLAR DA MAĞLUPTUR”

“Biz yola çıktığımızda Türkiye'nin bütün değerlerini aynı gördük, onlarla birlikte yolumuzda beraber yürüdük. Bizler onları hiç bir zaman ayrı görmedik. Onların derdi, bizim derdimiz, onların sorunları, bizim sorunlarımız olarak gördük” diyen Köktaş, “Fakat son gelinen nokta bizi derinden üzmüş ve birliğimize, beraberliğimize, bütünlüğümüze, maalesef zarar verecek bir hale getirilmiştir. Gelişmelere baktığımız zaman, yönetim yetkisi elinde olan ve halka karşı sorumluluğu bulunan iktidarımız tabi ki milletten almış olduğu yetkiyi milletin arzu, talepleri ve istekleri doğrultusunda kullanacak, vatandaşlar arasında ayrımcılık yapmayacak kararları uygulamak durumundadır. Bunlara muhalefet etmeyi, demokratik zemindeki mücadeleleri anlamak ve muhalefet edenleri desteklemekte mümkündür. Fakat bunları bir sokak kavgasına dönüştürmek, medya savaşına dönüştürmek, bir çatışma ortamına dönüştürmek kimseye fayda sağlamamıştır. Bundan ülkemiz zarar gördüğü gibi, camialar da her zaman zarar görmüştür ve görmeye de devam edecektir. Bu alışkanlıklar devam ettikçe, kaldı ki biz şahsımız olarak bu camiayı bırakın yönetimsel olarak destek olmayı, şahıslarımız bile her türlü maddi ve manevi desteği sağlamış ve bütünlük içinde bugünlere kadar gelinmiştir. Bizim bu desteklerimiz ve mücadele ettiğimiz değerlerimiz hiçe sayılarak, böyle bir davranış içinde bulunmaları şahış olarak her birimizi de derinden üzmüş ve yaralamıştır. Bundan sonra ümit ediyoruz ki aklı selim hareket ile, bir kez daha yetmezse, bir kez daha, bir kez daha düşünerek en doğru kararı verip ülkemizin çıkarları doğrultusunda hareket edilmesi gerektiğine inanıyorum. Hiç bir zaman bu tür mücadelelerin galibi olmamıştır, burada galipler de mağluptur, mağluplar da mağluptur” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir