AK Parti Vezirköprü’de

AK Parti Vezirköprü’de
AK Parti Samsun İl Başkanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde ortaklaşa düzenlediği istişare toplantıları, Vezirköprü ilçesinde yapılan toplantıyla devam etti

Samsun’un tüm ilçelerini kapsayan, yapılacak olan çalışmalar, projeler hakkında görüş alışverişlerinin yapıldığı istişare toplantıları Terme ve Çarşamba ilçelerinin ardından dün Vezirköprü ilçesinde gerçekleştirildi. Vezirköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Alaettin Bayrak, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel, Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Mustafa Yurt, bazı il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

123.20131217100213.jpg

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Alaettin Bayrak, "2014 yerel seçimlerine doğru yol alırken, Türkiye’nin en güvenilir partisi ve yaygın yerel yönetim ağına sahip siyasi partisi olarak, sorunlara çözüm üretmeyi bir sorumluluk olarak görüyoruz. Bu kapsamda ihtiyaçları, talepleri yerinde görmek ve tespit etmek için istişare toplantısını Vezirköprü'de gerçekleştiriyoruz" dedi.

Yerel yönetimlerde başarının en önemli faktörünün çalışmak olduğunu vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, "Seçimler öncesinde ilçedeki mevcut durumu görmek, başlanan projelerin ne durumda olduğunu, geleceğe dair nelerin yapılabileceğine dair değerlendirmeleri yapmak üzere buradayız. Bu toplantı ile Vezirköprü ilçemizde yarım kalan projelerin tamamlanmasını hızlandırmak, ortaya yeni projeler koymayı amaçlıyoruz. Vezirköprü ilçemiz için neler yapabiliriz, bunu görmek için buradayız. Ekip arkadaşlarımız ile birlikte gece-gündüz demeden, şehrimiz için en iyisini üretmek için çalışıyoruz. Bu çalışmamızın basamaklarından biri olan ilçelerimizde de en iyi organizasyonu yapmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz