AK Parti ilçe teşkilatı fesh edildi

AK Parti ilçe teşkilatı fesh edildi
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, ani bir kararla geldiği Çarşamba İlçe teşkilatı ile yaptığı toplantı sonucunda topluca istifa ettiler.

img_1929.jpg

AK Parti Genel Merkezinde Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına atanan Süleyman Soylu'nun teşkilatların uyumu için sıkıntılı olan Belediye ve ilçe başkanlarının arasının düzeltilerek daha iyi hizmet yapılması isteği ve talimatı üzerine Samsun AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş sıkıntılı olan 3 ilçe başkan ve yönetiminin istifalarını almaya başladığı öğrenildi. Bu doğrultuda kendisi de Çarşambalı olan Köktaş ilk toplantıyı çarşamba İlçe Başkanı Mahmut Çekiç ve yönetimi ile gerçekleştirdi. Yaklaşık iki saat hararetli geçen toplantı sonucunda ilçe teşkilatı topluca istifa ederek istifa dilekçelerini Köktaş' a teslim ettiler.

srk_0906.jpg

30 Mart Yerel seçimleri öncesinde atanan İlçe Başkanı  Mahmut çekiç, ilçe binası çıkışında yaptığı açıklamasında, "Genel Merkezimiz tarafından hem Belediye başkanının rahat çalışması için İl Başkanı tarafından istifamız istendi ve bizde bunu değerlendirip kararımızı verdik. Milli Mücadele addettiğimiz bir süreçten çıktık ve başarılı da olduk.  Teşkilatımız da tam manası ile seçimden başarılı çıktık ama Genel Merkezimiz böyle bir istifa isteği geldi bunu değerlendirdik başka bir konu yok" ifadelerini kullandı.

srk_0897.jpg

Toplantı sonrasında İlçe Başkanlığı makamında açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ise yaptığı açıklamasında, "Öncelikle bu bir görevden alma değildir bunu belirteyim. Genel Merkezimizin seçimlerden sonra Türkiye Genelinde tüm teşkilatların raporlarına bakarak bir yenilenme sürecine girmiştir. Dolayısı ile Çarşamba'da da bir takım problem ve sorunlar çıkmıştır. Ama bu sorunlar şükürler olsun onur kırıcı, karalayıcı, yaralayıcı olmamıştır. Bu sorun ve sıkıntı sadece uyum sorunu olarak göze batmıştır. Dolayısı ile konu arkadaşlarımıza iletilmiştir ve bende kendilerine ilettiğimde kendileri istifalarını bana sundular. Bundan sonra da bu arkadaşlarımızdan ve dışarıdan teşkilatımızın yeniden yapılanması yapılarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine en iyi şekilde hazırlanacağız.  Şuan itibari ile Çarşamba ilçemiz dışında 2 ilçe başkanımızla daha görüşmemiz olacak" şeklinde açıklama yaptı.

 

HABERİN GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN:

http://sekerhaber.web.tv/video/wrijb8asbti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel