AK Parti İlçe Başkanlığı için

AK Parti İlçe Başkanlığı için
Çekiç önde, Yıldırım ve Ankara'lı beklemede...AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığından istifa ederek Belediye Başkan aday adayı olan Mehmet Köse'nin yerine kim atanacak

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığından istifa ederek Belediye Başkan aday adayı olan Mehmet Köse'nin yerine kim atanacak.  Merakla beklenen bu görev için isim çok ama en güçlü isim olarak kim olduğu ve kısa sürede isimin netleşeceği iddia ediliyor.

Çarşamba Belediye Başkan aday adaylığı için AK Parti İlçe başkanlığından istifa eden Mehmet Köse'nin yerine vekaleten Mahmut Çekiç yürütüyor. Ancak AK Parti tüzüğü gereği vekaleten görevi üstlenen  Mahmut Çekiç'in görevine Genel Merkez tarafından atanıp atanmayacağı merakla beklenirken çalışmalarda yoğun şekilde devam ediyor. Bu noktada geçtiğimiz hafta AK Parti İl Yönetimi de dahil olmak üzere Samsun Bölge Koordinatörü ve Rize Milletvekili Hasan Karal'ın Samsun' da bir dizi görüşme ve çalışma yaptığı iddia edildi.

Rize Milletvekili Hasan Karal ve Samsun İl Yönetiminin de hazır bulunduğu bir ortam da AK Parti İlçe Belediye Başkan aday adayları ve olması muhtemel İlçe Başkanlığında isimleri dolaşan isimlerin toplantıya çağrıldığı iddia edildi. Gelen bilgilere göre Çarşamba İlçe Başkanlığı için isimleri geçen Cihangir Özakçaylı, Av Şenol Şen, Fahri Dalgıç, Hüseyin Dalgıç, Mehmet Yıldırım, Mahmut Çekiç, İdris Ankaralı ve Av. Halit Doğan isimleri başkanlık dolaşıyordu. 

Ancak hafta sonu yapıldığı iddia edilen toplantıya adı geçenlerden Av. Şenol Şen, Hüseyin Dalgıç, Mehmet Yıldırım, Mahmut Çekiç, ve İdris Ankaralı'nın çağrılarak isimlerle görüşmelerin neticesine göre İlçe Başkanı olacak ismin belirlenmesinde ilk adım olduğu belirtildi.   Adı geçenlerden Av. Halit Doğan, Cihangir Özakçaylı ve Fahri Dalgıç isimlerinin toplantıya çağrılmadığı ve bu isimlerin hiç gündeme dahi alınmadığı iddia edildi.

Önümüzde ki günlerde İlçelerde de İlçe ana kademe yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları yöneticileri ile de görüşmeler ve anketler yapılarak hem Belediye Başkan adaylarının belirlenmesi hem de başkan adaylarının belirlenmesinden önce AK Parti Çarşamba ilçe Başkanının da belirlenmesine titizlikle devam edildiği öğrenildi. Bu arada ilk iddialara göre mevcut yönetimde görevi vekaleten sürdüren Mahmut çekiç adının ön plana çıktığı ve Çekiç'in başkan olarak atanmaması durumunda diğer ismin ise Mehmet Yıldırım veya İdris Ankaralı'nın olacağı gündeme bomba gibi düştü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber