AK Parti İftarda buluştu

AK Parti İftarda buluştu
Çarşamba Ak Parti ilçe teşkilatı iftar yemeği düzenledi. Çarşamba Ak Parti ilçe Teşkilatının düzenlediği iftar yemeğinde Midilli Restaurant’ta yüzlerce Ak Partili davetlinin katılımıyla düzenlendi

 

 

 

 AK Parti Çarşamba İlçe Bakanının ve yönetim kurulunun üyelerin davetlileri kapıda ağırladığı iftar yemeğinde birlik ve beraberlik ön plana çıktı. İftar yemeğinde eskiler ve yeniler hep bir arada idi. İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çınarlık Belediye Başkanı Nihat Soğuk, Hürriyet Belediye Başkanı Mehmet Aydın, Ağacagüney Belediye Başkanı Kemal Öztürk, Ziraat Odası Başkanı İsmail Güngör, Eski Vekil Fatih Öztürk, Ecz. Eski vekil Cemal Alişan, il genel meclis üyeleri, köy muhtarları, Belediye Meclis üyeleri, İlkumut Özel Eğitim Merkezi Kurucu ve sahibi Başkanı Ahmet Yılmaz, AK Parti kurucularından Samsun il Başkanı Adayı Mustafa Acar ve parti üyeleri katıldı. Yoğun katılım olduğu iftar yemeğinde gözler Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı aradı.

Çarşamba AK Partiden İftar

 Ak Parti ilçe Teşkilatının verdiği iftar programında konuşma yapan İlçe Başkanı Mehmet Köse sözleşme 14 Ağustos 2001 yılından bu yana geçen 11 yılla başladı, 11 yıl önce çıktığımız bu yolda Kadın kollarıyla, Gençlik kollarıyla, Ana kademe ile büyük yol aldık hedef 2023 dedik. Yolumuza emin adımlarla yürüyoruz,11 yıl içerisinde aynı azim, aynı şevk, aynı tutum ve beraberlik içerisindeyiz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın biz Ak Parti ailesiyle bir olmak, birlikte olmak yakışır. Sizlere icratlarımızı anlatmaya gerek yok sizlere dağıttığımız kitapçıkta hepsi var. Milletimize verdiğimiz hizmet sözünü karalılıkla yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz. İl Başkanı Fuat Köktaş’a, Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’a, Belde ve Belediye Başkanlarımıza, Muhtarlarımıza, köy temsilcilerine, Eski Vekil Fatih Öztürk,  Eski Vekil Cemal Alişan, eski kurucu Başkanlarına ve oda Başkanlarına katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Bu vesile ile partimizin kuruluş günü olan 14 Ağustos 2001 yılla aynı güne rastlayan kadir gecenizi şimdiden kutlar, bu bin aydan hayırlı olan gecenin hayırlara vesile olmasını dilerim ayrıca Ramazan Bayramınızı da kutlar bu güzel topluluğu da Bayramlaşmada bekleriz” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber –Foto: Serkan Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber