AK Parti' de yeni dönem başlıyor

AK Parti de yeni dönem başlıyor
01 Aralık 2013 günü istifa eden eski AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse’ den boşalan başkanlık koltuğuna ÇTSO Meclis Başkanvekili Anıl Seyfi Arslan atandı. Arslan, göreve başlar başlamaz birlik beraberlik mesajı verdi.

'Anıl Seyfi Arslan Başkan atandı'

Cuma günü AK Parti Genel Merkezine çağrılan isimlerden AK Parti İlçe başkan vekili Mahmut Çekiç, İlçe Yöneticilerinden İbrahim Ertürk ve ÇTSO Meclis Başkan vekili Anıl Seyfi Arslan Genel Merkez de Cumartesi günü 14.30 sıralarında komisyon tarafından mülakata alındı. Yapılan mülakat sonrasında aday isimler komisyonun bulunduğu odadan çıkartıldıktan sonra yapılan değerlendirmeler sonrasında komisyon kararını açıkladı.

'Arslan, ani bir karar oldu'

Kararın açıklanması sonrasında AK Parti Çarşamba İlçe başkanlığına atanan Anıl Seyfi Arslan, ilk açıklamalarını gazetemize yaptı. Arslan yaptığı açıklamasında; İlçe Başkanlığına adının iletilmesini ani bir gelişme olduğunu ve teşkilatla ilgili bazı isimlerin kendisi konuyu ilettikleri ve akabinde iletildiği şekilde kısa sürede değerlendirmemiz iletildi ve olumlu yönde cevabımızı iletmemiz üzerine hafta sonu Genel Merkeze çağrılarak mülakata alındık ve Cumartesi günü akşam 15.30 da yeni İlçe başkanlığı görevinin şahsıma verildiği belirtildi diyerek şöyle devam etti.

'İlçe başkanlık mazbatamızı aldık'

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Anıl Seyfi Arslan, "Genel Merkezde dün mazbatamız verildi ve geç saatlerde ilçeye döndük. Bu gün (dün) itibari ile de görevimize başlamış bulunuyoruz. Şimdiki hedefimiz ise, mevcut yönetimde ki arkadaşlarımızın eski kadro ile mi yeni kadro ile mi yola gidilecek, gibi enteresan çelişkileri olduğunu bizlerde duyuyoruz. Bizim hiç bir ön yargımız yok. AK Partiye Çarşamba' da katkı sağlayacak bilgisi olan herkesle çalışmaya hazırız. Öncelikle çok tasarrufumuz yok onu ilk olarak belirteyim" diyerek şöyle devam etti.

'Kurucu üyelerden de yönetime isim alacağız'

Ancak burada çok emektar insanlar var, onların emeklerini inkar etmek mümkün değil. Dolayısı ile AK Partinin kuruluşundan bu güne emeği olan tüm arkadaşlarımızı değerlendirme düşüncesindeyiz. Bu nedenle de parti içinde ilk etapta bu liste içinde bir tarama yapacağız. O listeden bir grup oluşturmayı düşünüyoruz ifadelerini kullanan Arslan, "Elbette ki dışarıdan bizim çalışmak istediğimiz, işinde, konusunda profesyonel olan insanlar var onları değerlendireceğiz" diyerek şu cümlelerle devam etti.

'Kimsenin rahatsızlık duymayacağı bir liste oalcak'

Arslan, "Önümüzde yerel seçimlere çok kısa bir süre seçim öncesi çok önemli işler var onları yapmamız gerekiyor. Bu alandan bir grup oluşturmayı düşünüyoruz. Haliyle başka yerlerden kontenjanlar olacaktır oradan da bir grup oluşturmayı düşünüyoruz.  Asıl hedefimiz şu, kimsenin rahatsızlık duymayacağı, herkesin rahatlıkla kapısını çalacağı, girebileceği  arkadaşlardan oluşacak, çabuk ulaşılabilecek, çözümleri hızlı alacak kadrolardan oluşacak bir teşkilat oluşturmayı hedefliyoruz" diyerek belediye başkan adaylığı konusuna değindi.

'Belediye Başkan adayımızı en üst makam belirleyecek'

Halk arasında bizim görevlendirmemizle alakalı belediye başkan adayının kesinleştiği yolunda duyumları herkes gibi bizler de alıyoruz ama bunlar doğru sözler, iddialar değil. Kısacası belirteyim bunlar resmi olmayan açıklamalar. Bu saatten sonra Belediye Başkan adaylığı konusunda en iyi tercihi teşkilatın en üst makamı verecektir, biz orada ki karara sonuna kadar saygılıyız. Oradan çıkacak sonuca göre de bizler güç birliği, el birliği içinde elimizden gelen çalışmayı  zaten yerine getireceğiz. Ancak bu gün elimizde resmi bir sonuç yok ne karar verilir ve iletilirse o sunuca göre hareket edeceğiz ve verilecek her karara saygılıyız" dedi.

'Çarşamba halkının Mevlid Kandilini kutladı'

Dün gecenin hayırlı bir gece olduğunu Peygamber Efendimizin doğum gecesi olarak kabul edilen gece ifadelerini kullanan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Anıl Seyfi Arslan mevlid kandili mesajında ise, "Çarşamba halkımızın, teşkilatımız da kuruluşundan bu yana her kademe de görev almış tüm arkadaşlarımızın, ağabeylerimizin ve Çarşamba halkımızın Mevlid Kandilinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Cenab-ı Allah nice kandilleri birlikte yaşamayı nasip eder, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" cümleleri ile açıklamasını tamamladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber