AK Parti Çarşamba'da aranıyor!

AK Parti Çarşambada aranıyor!
Kurulduğu yıldan bu yana Çarşamba'nın Batı yaka kesiminde partililere hizmet veren İlçe binasının Doğu yaka'ya taşınması sonrası vatandaşlar iki yaka da da bulunan AK Parti İlçe binası tabelası nedeni ile şaşkınlık yaşamaya başladı

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER- Y.Emre TÜRKYILMAZ

'Kurucu başkanlar, ilçe eski başkan ve yöneticileri neden yok?'

Atama akabinde Genel Merkez dayatması ile tek liste ile kongrede İlçe Başkanı seçilen Av. Halit Doğan'ın ilçe başkanı olması sonrasında AK Parti yönetimi ile partililer ve vatandaşların yanı sıra özellikle eski Parti Kurucu başkan ve yöneticileri dışlanmaya devam ettiği iddia ediliyor. Çoğu açılışlara davet bile edilmeyen eski ilçe başkan ve yöneticileri ve kurucu yöneticiler partinin gün geçtikçe halk ve partililerden uzaklaştırıldığını bunun da partiye büyük zarar vermeye devam ettiğini dile getiriyorlar.

'Tadilatı hangi siyasetçiler neden karşıladı'

Yine AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan'ın Başkan seçilmesi sonrasında  iddialara göre bir Milletvekili ve Samsun İl Yönetiminden bir yöneticinin de büyük maddi destek vermesiyle beraber ilçenin Doğu yakasında bulunan İmamoğlu İş hanının son kat ile teras katı kiralanarak bina da uzun tadilat gerçekleştirildi. İl yöneticisi ve milletvekilinin bu kadar maddi desteği neyin karşılığı olarak verdiğini ise partililer sorgulamaya başladığı iddia ediliyor. Konuşulan ve yapılan tadilatın yaklaşık 80 ila 100 bin liraya mal olduğu ve eski ilçe binasından hiç bir malzemenin yeni binaya götürülmediğini öğrenen bazı partililer ve eski yöneticiler, "Onlarca insanımızın açlık ve yokluk içinde kıvrandığı bu dönem de AK Parti ilçe yönetiminin bu harcaması akıl alacak bir olay değil. Keşke o parayı başka bir ihtiyacı olan insanlarımıza dağıtsaydılar. Ya da partiye kalıcı kendi binasını alsaydılar daha az masraf olurdu" dediler.

'İki yakada ki parti tabelası kafa karıştırdı'

Tadilatını acil tamamlayarak Ramazan Bayramının ilk günü AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Belediye başkanı ve ilçe başkanı Doğan'ın katılımı ile yapılan açılışa eleştiri haberi yapması nedeni ile Haber Expres Gazetesi muhabiri kovulmuş ve tören sıkıntılı şekilde tamamlanmıştı. Vatandaşlar ise yeni binanın açılmasına rağmen bilgileri olmadığı için yıllardır geldikleri eski ilçe binasına geldiklerini ama kapalı olduğunu görünce şaşırdık. Dışarı da da tabelası hala duruyor. Madem yeni binaya taşındılarsa neden bu tabelayı kaldırmadılar. Bunların işi gösteriş amaçları partiyi daha ileriye götürmek değil. Parti halktan uzaklaştırılıyor, partililer başkanın yüzünü görmüyor, hiç bir sorunumuzu çözmüyor. Sadece kendilerine yakın isimlerin işini yapıyorlar. Böyle devam ederse AK Parti ile bağımız kalmayacak" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel