‘AK Parti Belediyeciliği’ni Türk Siyasetine kazandırdık’

‘AK Parti Belediyeciliği’ni Türk Siyasetine kazandırdık’
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, AK Parti’nin 11 yıllık iktidar süresinde Türk siyasetine AK Parti Belediyeciliği kavramını kazandırdıklarını dile getirdi.

AK Parti İlçe Başkanı Köse, açıklamasında, “30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler 2023 hedeflerine giden yolda çok önemli bir dönemeçtir. Partimizin iktidar yürüyüşünün önemli parametrelerinden biri olan yerel yönetimlerdeki  başarılarımız inşallah yeni seçimlerde de artarak devam edecektir. Türk siyasetine “AK Parti Belediyeciliği” tanımını AK Parti yerleştirmiştir. Bu tanımın karşılığında hizmet siyaseti yatıyor. Çünkü siyasetimizin adı hizmet siyasetidir. Hizmet gereklilik, gönül almak yeterliliktir. 12 yıllık AK Parti'nin 11 yıllık iktidar geçmişi başarılarla doludur”. İfadelerine yer yerdi.

Köse, “AK Parti Türkiye'yi en ileri seviyeye ulaştırma çabasındadır.  Türkiye'nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine her bir vatan toprağına hizmet etmek, şehirleri yeniden imar etmek, Türkiye'yi dönüştürmek, normalleştirmek, devlet ve millet kaynaşmasını, kucaklaşmasını sağlamak; attığımız demokratik adımlarla, Türkiye'yi ileri demokrasiye taşıma noktasındaki çaba ve gayretlerimiz devam etmektedir.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber