Ahmet Yılmaz, Özel Eğitim Kurumları Derneği Genel Başkan Yardımcısı

Ahmet Yılmaz, Özel Eğitim Kurumları Derneği Genel Başkan Yardımcısı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Ankara’da yapılan Özel Eğitim Kurumları Derneği Genel Kurulu’nda genel başkan yardımcılığına seçildi.

Merkezi Ankara'da bulunan Özel Eğitim Kurumları Derneği Başkent Öğretmen Evi’nde olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Türkiye genelinde sayısı 1800’lere ulaşan Özel Eğitim Kurumlarının üye olduğu Kongrede, başkanlığa Sabahattin Yıldız getirilirken Samsun’dan Ahmet Yılmaz ise genel başkan yardımcılığına seçildi.

 

“Biz eğitim alanında köklü birikimleri olan bir milletiz”

 

Daha önceki yönetimde de bulunan ilkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin Kurucusu Ahmet Yılmaz, yeni yönetimde de genel başkan yardımcısı olarak görev almasının bölge için sevindirici bir gelişme olduğunu kaydetti. Kongreden sonra yapılan ilk toplantıda genel başkan yardımcısı olan Ahmet Yılmaz, “Biz eğitim alanında köklü birikimleri olan bir milletiz. Bu alanda çok önemli değerlerimiz vardır. Eğitimcilere sahip çıkmak, tarihsel birikimimize sahip çıkmak anlamına gelir ve kendimize güven verir. Biz başkalarının modellerine uymaya değil kendimize ait bir model oluşturmaya çalışmalıyız. Birisi gelsin, benim eğitim kalitemi, özel eğitim kalitemi artırsın, beklentisine girmemeliyiz. Bu kaliteyi biz artırmalıyız bizim birikimimiz örnek aldığımız eğitimcilerimiz yetişmiş insan gücümüz dünya ile yarışacak düzeydedir.” şeklinde konuştu.

 

‘Yeni Yönetim Şu Şekilde Oluştu’

 

Yeni seçilen yönetim şu şekilde oluştu. Başkan Sebahattin Yıldız Ankara, Bşk. Yrd. Mustafa Güler İstanbul, Bşk. Yrd Ahmet Yılmaz Samsun, Bşk. Yrd Yunus Kılıç Erzincan, Genel Sekreter Hediye Atay Diyarbakır, Sayman Murat Sezgin Ankara, Disiplin Kurulu Üyesi Muzaffer Yıldırım Konya, Yönt. Kur. Üyesi Umut Başoğlu Zonguldak, Yönetim Kurulu Üyesi Benan Berrin Ertürk Ankara, Yönetim Kurulu Üyesi; Saniye Fıçı İzmir, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Hatay.

FOTOĞRAFLARİÇİN TIKLAYIN...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber