ADAY HALİT DOĞAN ‘DAN ‘SEÇİM’ MESAJI!

ADAY HALİT DOĞAN ‘DAN ‘SEÇİM’ MESAJI!
Cumhur İttifakı ve AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde oyunu kullanmasının ardından ilçe genelinde oy kullanılan okullarda ziyaretlerde bulundu.

Sabah saatlerinde oyunu kullanan Cumhur İttifakı ve AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, daha sonra sandık kurulan okullarda ziyaretlerde bulundu. Okul ziyaretleri sırasında seçimlere ilişkin değerlendirmede bulunan ve seçimlerin hayırlı olması temennisi ile sözlerine başlayan Cumhur İttifakı ve AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “31 Mart 2019 seçimlerini hep birlikte yaşıyoruz. 2-3 aydır Türkiye olarak bu günü bekliyoruz. Muhtar adaylarımız, Belediye Başkan Adaylarımız, Meclis Üyesi adaylarımız, aza adaylarımız herkes bugün yeni bir seçim döneminde görev yapmak için bekliyor. İnsanımızın vereceği karara saygılıyız. İnşallah verilecek karar, memleketimiz hakkında, ilimiz ve ilçemiz hakkında, Türkiye hakkında hayırlı ve uğurlu olur. Çarşamba’da da bir seçim dönemini tüm partilerin adayları ile birlikte bir arada geçirdik. Güzel bir seçim dönemini bir arada geçirmiş olmaktan dolayı teşekkür ediyorum. Kampanya döneminde rahatsızlık vermemeye çalıştık. Gürültü ve görüntü kirliliği oluşturmamaya çalıştık. Ancak olduysa da Çarşambalı hemşerilerimizden özür diliyoruz. İnşallah bu akşam neticeler açıklandığında herkes verilen kararı saygıyla karşılar, ona göre de Çarşamba’nın da, memleketimizin de  gelecek 5 yılında hayırlı hizmetler yapılır. İnşallah herkes daha güzel bir Türkiye’de, daha güzel bir Çarşamba’da yaşar diye dua ve ümit ediyoruz.” dedi.
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte okulları ziyaret eden Aday Doğan, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek okullarda ki ziyaretlerini tamamladı.

44-003.gif41454.gif54441.giftyyu.gifii9o9.gif


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset