ADAY GÜR’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

ADAY GÜR’DEN GAZETEMİZE ZİYARET
AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret ederek, İmtiyaz Sahibi Nuri Oğuzhan Şeker ve Genel Yayın Yönetmeni Erol Şeker ile görüştü

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Haber Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Oğuzhan Nuri Şeker ve Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve Haber Expres Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erol Şeker’i ziyaret etti. Seçim çalışmaları kapsamında gazetemize gerçekleştirilen ziyarette seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Adayı Ender Gür, çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade ederek; ‘Esnaf ve halk buluşmaları gibi programlarımızın yanı sıra toplantılar düzenliyoruz. Yaptığımız ziyaret ve toplantılarda vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek yapacağımız proje lansmanı öncesi fikirleri hakkında kısa bilgiler veriyoruz” dedi.
whatsapp-image-2024-02-08-at-17-27-07.jpeg
Haber Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Oğuzhan Nuri Şeker ile Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve Haber Expres Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erol Şeker, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Adayı Ender Gür’e başarılar diledi. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri hakkında sohbet edilerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarete AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilat Başkanı Ersin Sandıkçı, Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım ve parti üyeleri ile birlikte parti temsilcileri katıldı.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber