Aday Demir, Çarşamba’da

Aday Demir, Çarşamba’da
AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimi süreci çalışmalarına başlayan AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, ilçelere yaptığı ziyaretlerin bir durağı da Çarşamba İlçesi oldu. AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı binasında partililerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, partililere hitaben konuşma yaptı.

Seçim sürecinin hızla ilerlediğini kaydeden Mustafa Demir, seçim çalışmalarında sahada olduklarını AK Parti’nin 31 Mart seçimlerinden de zaferle çıkacağına inandığını vurguladı.

Aday Demir’in Çarşamba ziyaretinde AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayları, İl Başkanlığı yöneticileri, İlçe Başkanlığı yöneticileri ve partililer katılım sağladı.

Ziyaret AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ve diğer konuşmacıların hitaplarının ardından son buldu.

HABER: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber