‘’Acılar Paylaşıldıkça Küçülür ‘’

‘’Acılar Paylaşıldıkça Küçülür ‘’
Çarşamba Yeşilırmak Dershanesi Müdürü Alaattin Sarı son dönemde sürekli sel felaketleri ile boğuşan Ayvacık ve Salıpazarı ilçelerini ziyaret etti.

 

 

 

Yapılan ziyaretlerle alakalı bir açıkla yayınlayan Yeşilırmak Müdürü Alaattin Sarı, “Acılarımızı da paylamalıyız” dedi. Yeşilırmak Dershanesi’nden konu ile ilgili yapılan açıklama söyle;

Çarşamba Yeşilırmak Dershanesi olarak komşu ilçemizde meydana gelen sel felaketine sorumsuz kalamazdık. Hele de ana ilkesi insan sevgisi ve insana hizmet olan Yeşilırmak Dershanesinin bu acıyı paylaşmaması düşünülemezdi.

Velilerimizi ve tüm öğrencilerimizi yalnız bırakmamak adına, 08.08.2012 Çarşamba günü Ayvacık ve Salıpazarı’ndaki İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerini ve Kaymakamlıklarımızı ziyaret ettik. Yeşilırmak Dershanesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi işlettik. Bu doğal afetten zarar görmüş olan ya da, dershane ücretini ödeyemeyecek kadar geliri az olan iki ÖSS öğrencisini iki de SBS öğrencisini 2012-2013 öğretim yılı için bir yıl ücretsiz okutmayı taahhüt ettik. Bu sözümüzü tutmak için İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığı ile her iki ilçemizden gelecek bir ÖSS, bir SBS öğrencisini kuruma ücretsiz olarak kayıt edeceğiz.

Bu olumlu yaklaşımımızdan her iki ilçemizde bulunan genç kaymakamlarımız memnun olduklarını, en kısa zamanda bu çalışmayı yapıp öğrencilerini kuruma yönlendireceklerini sevinçle söylediler. Kurum adına Dershane Müdürü A. Sarı her iki kaymakamımıza da çalışmalarından dolayı başarılar dileyip ziyaretini sonlandırdı.      


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber