9 kişi kalan Çarşambaspor, pes etmedi

9 kişi kalan Çarşambaspor, pes etmedi
Çarşambaspor, olaylı geçen maçta, 9 kişi kalmasına rağmen 3 puanı almayı başardı. Bu arada Bafra spor Zara spor karşısında kendi evinde yenilirken Atakum Belediye spor ise galibiyetle sahadan ayrıldı

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

(BAL) Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor, dün kendi evinde Erbaa Güreş İhtisasspor ile karşılaştı. Maça kaleci Doğan ve Halim’in gördüğü kırmızı kart damgasını vurdu. Maçın İlk yarısında üst üste ataklar geliştirmesine rağmen bir türlü aradığı golü bulamayan Çarşambaspor, soyunma odasına 0-0’lık skorla gitti.

İkinci yarı başlarken Çarşambaspor Teknik Sorumlusu İbrahim Hancı, Emrullah ve İlhami’nin yerine İbrahim ve Şener’i oyunu aldı. İkinci yarının başlama düdüğü ile birlikte oyunun kontrolünü sağlamaya çalışan Çarşambaspor, 47. Dakikada Gökhan Keleş’in golüne engel olamadı ve 1-0 yenik duruma düştü.

53. Dakikada ikili mücadele sonucunda Çarşambasporlu İbrahim ve Erbaasporlu Yalçın arasında yaşanan tartışmanın ardından hakem iki futbolcuya da sarı kart gösterdi. Pozisyonun devamında kaleci Doğan, rakip takım futbolcusuna kafa atınca, hakem Doğan’a doğrudan kırmızı kart gösterdi. Doğan’ın kırmızı kart görmesinin ardından protokol tribününde oturan yöneticiler ile Doğan sözlü tartışmada bulundu. Kaleci Doğan’ı sakinleştirmeye çalışan Çarşambaspor futbolcular, daha sonra Kaleci Doğan’ı soyunma odasına götürdü. Bu olaydan sonra İbrahim Hancı, Gürcan’ı oyundan çıkartarak yerine Kaleci Doğan’ın kırmızı kart görmesi nedeni ile boşalan kaleye Genç Oğuzhan’ı oyuna aldı. 

69. Dakikada sol köşeden korner kullanan Çarşambaspor, Baransel’in yaptığı ortaya arka direkte iyi bir kafa vuruşu yapan Ceyhun’un golü ile durumu 1-1’e getirdi.  Golden 1 dakika sonra sol kanattan topu sürerek içeri giren Halim’in şutunda top M. Ali ‘ye çarptı ve skor 2-1 oldu.  Golden sonra formasını çıkaran Halim sarı kart gördü. 76. Dakikada Çarşambaspor savunmasının arkasına atılan topla kaleci ile karşı karşıya kalan Gökhan bir gol daha attı ve skoru 2-2 ye getirdi.

Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Çarşambaspor, 88. Dakikada İbrahim’in sağ kanattan yaptığı ortaya güzel bir kafa vuruşu yapan Baransel’in golü ile 3-2 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline alan Çarşambaspor’da, sol kanada gönderilen uzun pasa yetişemeye Halim dışarı çıkan topa hakemin düdüğünden sonra vurunca hakem, ikinci sarıdan kırmızıyı göstererek Halim’i oyundan attı.

 9 kişi kalan Çarşambaspor, oyunun kontrolünü eline aldı ve maçı 3-2 kazanarak 3 puanı alan taraf oldu ve 37 puanla 7. Sırada ki yerini korudu.

Maçta kaleci Doğanın yerine kaleye geçen genç kaleci Oğuzhan yaptığı kurtarışlarla taraftardan alkış aldı. Maçtan sonra taraftarlarla galibiyet şarkısı söyleyen futbolcular daha sonra takım otobüsüne binerek tesislere gitti.  

STAD: Çarşamba Yeni Yeşilırmak Stadyumu

Diğer Fotoğraflar İçin Tıklayınız...

ÇARŞAMBASPOR: Doğan( ***) , Burak(****), Orhan(****), Gürcan(***56. Dk), Volkan(*****), İlhami(***45. Dk), Murat(****) , emrullah(***45.Dk ), Ceyhun(*****), Baransel(*****), Halim(*****), İbrahim(**** 45.Dk),  Şener(**** 45.Dk),  Oğuzhan(*** 56. Dk)

ERBAA GÜREŞ İHTİSASSPOR: Umut (***), Murat(***),Taha(***),  Özkan(***), Ceyhun(***), M.Ali(***), Şafak(**20. Dk ), Osman(***), Gökhan(****), İhsan(***), Fatih(*** 71. Dk ), Yalçın(*** 20. Dk), Burakhan(**71. Dk)

SARI KART: Emrullah (26. Dk.), Halim (70. Dk.), Burak (90+5. Dk.) (Çarşambaspor), Yalçın(54. Dk. ), Taha(71. Dk.) İhsan(89. Dk.) (Erbaa Güreş İhtisasspor)

KIRMIZI KART: Doğan (56. Dk.), Halim (90+3. Dk.) (Çarşambaspor)

GOLLER: Ceyhun (69), M. Ali (KK.70.Dk.), Baransel (88. Dk.) (Çarşambaspor)

                Gökhan (47, 76. Dk.) (Erbaa Güreş İhtisasspor)                

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor