85. Yılında Unutulmadı

85. Yılında Unutulmadı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıldönümü nedeniyle Çarşamba Belediye Meydanı’nda Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni gerçekleşti

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıldönümü dolayısıyla Çarşamba Belediye Meydanı’nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Saatler 09:05'i gösterdiğinde sirenlerin çalmasıyla beraber saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

10-kasim-3.jpg

Ardından Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde anma programı gerçekleştirildi. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından öğrencilerin günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okuması ve oratoryo gösterisi yapması, Mustafa Kemal Atatürk’ün dinlediği müziklerin dinletisi ile devam eden program, ödül töreni ile son buldu.

10-kasim-7.jpg

Düzenlenen anma programına Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Çağrı Gir, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Kemal Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, mülki ve idari amirler, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve öğrenciler ve çok sayıda protokol üyesi katılım sağladı.

10-kasim-8.jpg

HABER: Ünal Daldal

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber