4890 kişi ihale göremedi

4890 kişi ihale göremedi
Çarşamba Belediyesi’nin internet sitesinde yayınlaması için açtığı ihaleler bölümünde bu zamana kadar yapılan ihalelerin yayınlanması gerekirken bir tek dahi ihalenin yayınlanmadığı görüldü

HABER MERKEZİ

AK Parti hükümetinin şeffaf hizmet mantığıyla devreye soktuğu ve hizmet çalışmasında kamu kurumlarında ve yerel yönetimlerde yapılan her türlü hizmetler internet sitelerinde paylaşılması ve duyurulması belirtilmişti. Çarşamba Belediyesinin ise resmi web sitesinde sadece çalışmalardan bahsettiği ve yapılan ihaleler hakkında bilgi vermediği belirtildi.

Belediyenin resmi web sitesine giren ve ihaleler bölümüne bakan 4890 kişi boş bir sayfayla karşılaştı. Çarşamba’da iki dönem başkanlık yapan ve üçüncü dönemine başlayan Hüseyin Dündar’ın belediyede ne kadar şeffaf olduğu sorgulanırken ihalelerin internet sitesinde yayınlanmaması kafalarda soru işareti bıraktı.

Belediyenin bu gizliliği ‘İhalelerin eş dosta peşkeş mi çekiliyor? Sorusunu sordururken hükümetin şeffaf belediyecilik anlayışına da ters düştüğü ifade ediliyor. Belediyenin halkı sadece yol ve park yapmak için mi bilgilendirdiği sorulurken yapılacak olan ihaleler ve sonuçlanan ihalelerin gizli tutulmasının yanlış olduğu ifade edildi.

belediye.jpg

5547678341.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber