40 YIL EMEK VERDİĞİ MESLEĞİNE VEDA ETTİ

40 YIL EMEK VERDİĞİ MESLEĞİNE VEDA ETTİ
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Birol Gülman, 40 yıl boyunca emek verdiği mesleğine veda ederek emekliye ayrıldı
Körfez Restaurant'ta, alanında 40. yılını doldurarak çalışma hayatını tamamlayan Prof. Dr. Birol Gülman için yemek verildi. OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü'nde 1986 yılında akademik çalışma hayatına başlayan ve alanında 5 profesör ile 50 uzman hekim yetiştiren Ali Birol Gülman, düzenlenen yemekle emekliye ayrıldı. Onuruna verilen yemekte dostları ile birlikte olan Gülman, mesai arkadaşları ve yetiştirdiği doktorlara hoş vakit geçirdi.
Düzenlenen  etkinlikte konuşan Gülman, "1986 senesinde Samsun'a geldim. Çok mutluyum Samsun'da ortopedinin ameliyatları yapılıyor, yapılamayan bir tane ameliyat yok. Sadece Türkiye değil dünya standartlarında her türlü müdahale Samsun'da yapılıyor. Bunun mutluluğu içindeyim. Onun için de görevimi tamamladığımı düşünüyorum. Bu gönül huzuruyla da emekliliği istedim" dedi.
40yil-emek.jpg
40yil-emek-1.jpg
40yil-emek-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel