3 maça da 3 puan lazım

3 maça da 3 puan lazım
Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Çarşambaspor’un ilk yarıda oynayacak olduğu 3 maçı kalırken ileri bir tarihe ertelenen Niksar Belediyespor maçının tarihi belli oldu

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi süresiz olarak maçları ertelemişti. Önceki gün yaptığı açıklamada ise 19 Aralık Salı günü liglerin başlayacağı hakkında açıklamalarda bulundu.

Bu süre içerisinde Çarşambaspor’un hazırlık maçı yapıp yapmayacağı belirsiz olurken hafta sonu oynanacak olan Niksar Belediyespor maçının tarihi, spor severler tarafından merak konusu olmuştu. İleri bir tarihe ertelenen maç, 20 Ocak Çarşamba günü oynanması kararı alındı.

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden yeşil beyazlı ekip Çarşambaspor’un ilk yarıda oynayacak olduğu 3 maçtan 3’er puan alırsa ilk yarı lider olarak tamamlayacak.

17 puana sahip olan Çarşambaspor’un ilk yarıda karşılaşacak olduğu kalan son 3 maçında Niksar Belediyespor, Kastamonu ÖİKH ve Ünye 1957 maçlarının her birinden 3 puan alırsa ilk yarıyı lider olarak kapatabilecek. Boyabat 1868 takımın ligden çekilmesinden dolayı hükmen galip sayılacak olan Çarşambaspor, ligin lider takımı Türk Metal’in mağlup gelmesini ya da berabere kalmasını gözleyecek.

Çarşambaspor şuan 17 puan ile ligin 2. Sırasında yer alıyor.

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir