YRP'DE NELER OLUYOR BAŞKAN CANDEMİR'DEN OLAY SÖZLER
Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Muzaffer Candemir, Canik ilçesinde istifa eden 3 meclis üyesi hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Başkan Candemir, 'Oyumuzu gasp ettiler' dedi.
Yeniden Refah Partisi'nde sular durulmazken, geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi Canik Belediye Meclis Üyelerinden 3 kişi daha İl Başkanı Muzaffer Candemir ve ilçe teşkilatına isyan ederek istifa etmişti. Bunun üzerine Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Muzaffer Candemir, “Arkadaşlar açıklamalarında 11 bin oy aldıklarını söylemiş. Ben de diyorum ki madem 11 bin oy aldınız, o zaman Canik ilçe teşkilatımıza 2 bin 500 kişiyi üye yapın, Canik teşkilatını komple onlara vereceğim” ifadelerini kullanarak, “Partimin oyunu çalıp da bir yerde pazarlık yapmasınlar” dedi.
“Oyumu çalıp bir yerde pazarlık yapmasınlar”
Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Muzaffer Candemir, “İstifa eden Belediye Meclis Üyeleri, 11 bin oy aldıklarını beyan etmişler. Onlar bizim oylarımızı gasp etmiştir. Bu arkadaşlar Canik’te 2 bin 500 tane üye yapsınlar partimize, ben onlara Canik ilçe teşkilatını komple vereceğim. Salon tutup Genel Başkanı da getireceğim, hadi gelsinler meydana. Öyle benim oyumu, benim partimin oyunu çalıp bir yerde pazarlık yapmasınlar. O zaman belediye meclis üyeliğinden de istifa etsinler, ben de alınlarından öperim” ifadelerini kullanarak sözlerine şöyle devam etti
“Neye engel olmuşuz”
Başkan Candemir, “Ben bu arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Bugüne kadar almış oldukları oyla seçildiklerine göre, belediyeden veya kendi üzerine düşen görevlerden kaç tanesini yerine getirdiler, neyi yerine getiremediler veya biz neye engel olmuşuz? Vatandaşın hakkını nasıl verecekler? Arkadaşlar diyor ki sahip çıkmadılar. Neye sahip çıkacağız? Onlar il başkanlığına geldiler de biz kapıdan sokmadık mı? Bir proje getirdiler de biz mi yapmadık?” diye konuştu.