Yolda başlayan tartışma silahlı saldırıyla bitti

Samsun'un Atakum ilçesinde bir kişinin sokakta birlikte yürüdüğü şahsı önce yumruklayıp ardından tabancayla her iki bacağından vurduğu anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Olayın ardından kaçan şüpheli, polis ekiplerinin çalışmasıyla kısa sürede yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, M.E.Ö. (21) ile C.Z. sokakta yan yana yürüdükleri sırada aralarında tartışma çıktı. Yürümeyi sürdürdükleri sırada aniden duran M.E.Ö., önce C.Z.’ye yumruk attı. Daha sonra belinden çıkardığı tabancayla ateş eden şüpheli, C.Z.’yi her iki bacağından yaraladı. Yaşananlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Saldırının ardından 55 plakalı araçla olay yerinden uzaklaşan şüphelinin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen silah, olay yerine yakın bir noktada ele geçirilirken, M.E.Ö. ise Yunus Timleri’nin operasyonuyla kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!