Yeşiırmakspor hükmen galip

Atakumspor : 0 – Yeşilırmakspor: 3

Samsun’da dün oynanması gereken Atakumspor – Yeşilırmakspor karşılaşması Atakumspor’un maça hazır olmaması nedeniyle 3 puan hükmen galip gelen Yeşilırmakspor’un oldu

Dün 13:00’da Samsun Yan Suni Çim Sahada oynanması gereken Atakumspor – Yeşilırmakspor karşılaşması Atakumspor’ un lisanslarının hazır olmaması ve TFF ve A.S.K.F. teslim etmesi gereken evrakları maç saatine kadar teslim etmemesi nedeni ile maçı hükmen 3-0 kaybetmiş sayıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yeşilırmakspor Başkanı Ömer Öztürk, “Bu gelişmeler üzerine TFF Futbol İl Temsilcisi Hasan Özbulut’u arayarak maçı hükmen 3-0 kazandığımızın teblikatını aldık. Takım ve kafile Samsun’a maça gitmedi” dedi. Öztürk ligin ilk maçında hükmen de olsa aldıkları 3 puana sevindiklerini dile getirerek, “Hükmen yenmiş bile olsak aldığımız 3 puan için moralimiz yerinde. Önümüzde ki haftada da ligi bay geçtiğimiz için çalışmalarımızı Antrenörümüz Tamer Yiğit yönetiminde ara vermeden sürdüreceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme