Yeniden Refah Partisi'nden '10 Ocak' ziyareti

Yeniden Refah Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Av. Caner Bilgin ve yönetim kurulu üyeleri, Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetemize ziyarette bulundular.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Haber Expres Gazetesi’ne ziyarette bulunan Yeniden Refah Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Av. Caner Bilgin ve yönetim kurulu üyeleri, ziyarette bir süre Haber Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nuri Oğuzhan Şeker ve Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker ile sohbette bulundular.
Haber Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nuri Oğuzhan Şeker ve Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Erol Şeker, ziyaretlerinden ötürü Yeniden Refah Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Caner Bilgin ve beraberindeki heyete teşekkürlerini sundular.
Ziyaret karşılıklı sohbet sonrası son buldu.

HABER: Nurhan GÜZEL – Aybüke ŞEKER

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme