Yeniden Refah Partisi İlkadım Gençlik Kolları Başkanlığına Tunahan Yangöz Atandı
Yeniden Refah Partisi Samsun Gençlik Kolları teşkilatlanma çalışmaları kapsamında önemli bir görevlendirme gerçekleştirildi. Bu kapsamda, daha önce Samsun Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Tunahan Yangöz, İlkadım Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevine atandı.
Gerçekleştirilen atamanın, Yeniden Refah Partisi Samsun Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Yasin Türkdönmez ile Yeniden Refah Partisi İlkadım İlçe Başkanı Mustafa Kamber’in tensipleriyle yapıldığı bildirildi. Yapılan açıklamada, gençlik teşkilatlarının güçlendirilmesinin partinin öncelikli hedefleri arasında yer aldığı vurgulanarak, Milli Görüş çizgisinde yetişen genç kadroların ahlak ve maneviyat ekseninde çalışmalarını sürdüreceği ifade edildi. Açıklamada ayrıca, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ortaya koyduğu “Önce ahlak ve maneviyat” anlayışının, günümüzde Dr. Fatih Erbakan liderliğinde gençlik teşkilatları aracılığıyla sahada güçlü şekilde temsil edildiği belirtildi.
Yeni görevlendirme ile birlikte İlkadım ilçesinde özellikle gençleri tehdit eden uyuşturucu, kumar ve benzeri zararlı alışkanlıklarla mücadele konusunda daha aktif çalışmalar yürütülmesinin hedeflendiği ifade edildi. Bu kapsamda gençlerin bilinçlendirilmesi, sosyal ve kültürel faaliyetlere yönlendirilmesi ve sağlıklı bir gelecek inşa etmelerine katkı sağlanması amaçlanıyor.