İBRAHİM FETHİ SEL

SAMSUNSPOR

İBRAHİM FETHİ SEL

Samsunsporumuzda kombine satışları az bulunmuş, 6.000 civarında bilet satıldığı söylenmekte.
Kendim üzerinden örnekleme yaparsam, geçen sene 3-4 arkadaş kombinelerimiz vardı. Önceki senede vardı.
Bu sene Passolig uygulamasından vazgeçildi, yeni bir firma ile anlaşıldı; doğaldır, olabilir anlaşmazlıklar.
Bize dendi ki: “Size %10 indirim uygulayacağız ama 5 gün içinde Bulvar AVM'de kuyruğa gireceksiniz, bir takım meşakkatlerden sonra kombineleriniz olduğunu ispatlayarak size kombine tanımlaması yapacağız.”
Biz ne düşündük? Bizle temas kurulur, “Bakın siz bizim her zaman yanımızda oldunuz, buralarda sıkıntı çekmeden şu adresten paranızı yatırın, eski kombinelerinizin yerlerini ve hatta başka istediğiniz boş yerlerden size takdim edelim.”
Tam tersi, ötelemeci bir anlayışla, sanki gizli bir el “Almasınlar da sonradan BiletiniAl uygulamasından alsınlar” demiş gibi!!!!!!
Şimdi internetten BiletiniAl uygulamasına girip alabiliyoruz, o gün niye alamadık?
Yok, firma vermedi isimleri vs. vs… Onlardan alamadığınız isimleri bizden nasıl alacaktınız? Passolig uygulamasında kombine bölümünü çoktan kapatmış firma.
Kısacası, biz 4 arkadaş kombine almadık. Gittik, 3.600 TL'ye Digiturk aldık; 12 ay taksitle tüm maçları izleyeceğiz. Artı, Samsunspor maçlarının da hoşumuza gidecek, istediğimiz ve beğendiğimiz takımlarla olan maçlarına gideceğiz.
Bu yönetim tarzı Samsunspor'a yakışmadı. Kombine alan taraftarlar adeta cezalandırılmış oldu ve adeta “size önem verilmiyor” havası oluşturuldu.
Gönlümüz Samsunspor’dan yana. Yazılarımızla ve gerektiğinde tribünde yerimizi alacağız.
Durum da bilinsin istiyoruz. Futbol arkadaşlarla izlenirse bir başka güzel değer kazanmakta, yoksa bireysel gider basın tribününde veya başka bir yerde maç izleyebilirim. Önemli olan birlikte olmak ve ortamdan keyif almak.
Saha dışı ve içi madde madde eleştirilerimiz olmuştu geçen sene. O noktada da olumlu gelişmeler olabilir.
Samsunsporumuz umarım kombine ve bilet satışı grafiğinde geçen yılın katbekat üstünde yer alır diyerek sözümüzü nihayetlendirelim.
Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Yazarın Diğer Yazıları