Yatırımcının gözdesi: Altın

Yatırımcının gözdesi: Altın
Çarşamba ilçesinde Doğuyaka bölgesinde kuyumculuk mesleğiyle uğraşan Ahmet Can Bekar, altın yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde kuyumculuk mesleğiyle uğraşan Ahmet Can Bekar, yatırımcının göz bebeği olarak gösterilen altında, fiyat artışı olacağını söyledi.

img-5819.jpg

“Yatırım yapmak isteyenler için yoğun geçiyor”
Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte altın satışlarında artış olduğunu söyleyen Ahmet Can Bekar, “Yaz aylarıyla birlikte düğün sezonunu da açmış durumundayız. Bundan dolayı altına, yüksek oranda talep olduğunu söyleyebiliriz. Bu dönem yeni evlenenlerin dışında yatırım yapmak isteyenler için yoğun geçiyor. Enflasyon rakamlarında ve kur oranlarında değişim olacağını düşünüyorum. Bundan dolayı yatırımcıya tavsiyem, çok geçmeden yatırımlarını yapmasıdır.” ifadelerini kullandı.

“Faiz yatırımını seçmeyenler gram altına yöneliyor”
Gram altında talebin olduğunu söyleyen Ahmet Can Bekar, “Enflasyondan dolayı vatandaşlarımız büyük yatırımlar yapamıyor. Ayrıca faiz yatırımını seçmeyenler gram altına yöneliyor. Zaten altının mevcut durumu da iyi kazançlar getirdiğini söyleyebiliriz. Vatandaşımıza altın yatırımlarına yönelmelerini tavsiye ediyorum.” dedi.

img-5815.jpg

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Ekonomi