Yardım kampanyasına muhtar desteği

İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezi, mahalle muhtarları ile işbirliği yaparak ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatıyor

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü ile İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezi'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği yardım kampanyasına muhtarlar da destek veriyor. Selahiye Mahallesi Muhtarı Derya Bozkurt mahallesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşı belirleyerek İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezi ile iletişime geçti.Vatandaşın eşya ihtiyacını karşılamak üzere harekete geçen ekipler evin eksiği olan 1 yataklı kanepe, 1 de mutfak seti takımını tamamladı.
Kadın Koordinasyon Merkezi'ne yapılan yardımların çoğaldığını söyleyen İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş,” Ulaştırdığımız yardımlarla halkın güvenini kazandık. Vatandaşlarımız koordinasyon merkezimize kullanmadığı eşyaları gönül rahatlığıyla bağışlıyor. Ekiplerimizin tespitiyle ihtiyaç sahibi vatandaşları belirleyip eşya yardımı yapıyoruz. Mahalle muhtarlarımıza bu konuda büyük görev düşüyor. İlkadım İlçesi'ndeki muhtarlarımızın hayırsever ve ihtiyaç sahibi vatandaşları belirlemesiyle daha fazla insana ulaşabiliriz. “diye konuştu.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme