Yanan Araç Hurdaya Döndü

Yanan Araç Hurdaya Döndü
Samsun'dan Terme İlçesine gitmekte olan İsmail Işıtan idaresinde ki araç birden alev alarak kullanılmaz hale geldi. Araçtaki 3 kişi son anda yanmaktan kurtuldu

Edinilen bilgilere göre gece saat 22.30 sıralarında Çarşamba İlçesi Dikbıyık Irmaksırtı mevkiinde meydana geldi. Samsun'dan Terme İlçesine gitmekte olan İsmail Işıtan idaresinde ki 55 LP  115 plakalı araçtan koku gelmeye başladı. Sürücü İsmail Işıtan emniyet şeridine aracı çekerek aşağıya indi. Araçta eşi ve torunu bulunan Işıtan eşi ve torununu her ihtimale göre araçtan indirdi. Aracın ön kaputunu koku nedeni ile açarak bakmak isteyen Işıtan' a ait araç aniden alev aldı. Yanmaya başlayan aracı söndürmek üzere İtfaiyeyi olay yerine çağırması üzerine yanan aracı söndürürken araç kullanılamaz hale geldi.

Olay yerinde aracının yanmasını gülümseme ile karşılayan Işıtan, Eşim ve torunumla Terme ilçesi Taşpınar köyüne gidiyordum. Bir koku geldi kenara çektim inip kontrol etmek istediğimde araç alev aldı. Eşimi ve torunumu kurtardım. Yapacak bir şey yoktu dedi. Tamamen yanarak kullanılamaz hale gelen aracı vatandaşlar ve polis trafiğin aksamaması için yolun tamamen kenarına çekerken olayla ilgili soruşturma halen sürdürülüyor.

Haber: Sema Nur KOÇAKER- Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş