• Haberler
  • Asayiş
  • Vezirköprü bu haberle sarsıldı: kayıp şahsın cesedi barajda bulundu

Vezirköprü bu haberle sarsıldı: kayıp şahsın cesedi barajda bulundu

Vezirköprü ilçesinde günlerdir kayıp olarak aranan Nimet Serdar ölü olarak bulundu.

17 Ocak tarihinden itibaren haber alınamadı 

Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Susuz Mahallesi'nde ikamet eden 60 yaşındaki Serdar'dan 17 Ocak Cumartesi günü sabah saatlerinde evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Çevresindekilerinin kayıp ihbarında bulunması üzerine ekipler tarafından bölgede arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Vezirköprü bu haberle sarsıldı: kayıp şahsın cesedi barajda bulundu

İlçe Kaymakamlığının idaresinde yürütülen çalışmalar kapsamında 22 gün boyunca havadan, karadan ve baraj gölünde kapsamlı arama yapıldı.

23. gün ölü bulundu

Çalışmaların 22'nci gününde Jandarma Sualtı Arama Kurtarma Timi ve AFAD Sualtı Arama ekibince baraj gölünde bir erkek cesedi bulundu. Cesedin Serdar'a ait olduğu tespit edildi.

Evine 6 kilometrelik mesafedeki baraj gölünden çıkarılan Nimet’in cenazesi, ön inceleme için Vezirköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme