Uyuşturucu ticaretine 3 tutuklama

Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 3 kişi mahkemece tutuklanırken, yaşı küçük 1 kişi ise serbest bırakıldı

Olay, Samsun'un Atakum ilçesinin Atakent mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 'torbacı' diye adlandırılan uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Yapılan takipte M.A.K.(19), M.T.Ç.(23), F.K.(18) ve 16 yaşındaki M.U.K. 11 paket bonzai, 1 tüfek ve uyuşturucu içmede kullanılan özel aparat ile yakalandı.

uyusturucu-ticaretine-3-tutuklama-(2).jpg

Polisteki sorgusu tamamlanan 4 kişi "uyuşturucu ticareti" yapmak suçundan Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 3 kişi tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, 17 yaşındaki çocuk ise mahkemece serbest bırakıldı.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme