Ülkesine dönüyor

Antalyaspor-Trabzonspor maçında attığı golden sonra gol sevincini İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamı destekleyen hareketi ile yapması nedeniyle gözaltına alınan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel'in, özel uçakla ülkesine gideceği öğrenildi.

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında dün akşam karşı karşıya gelen Antalyaspor - Trabzonspor maçında ev sahipliği yapan Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, attığı golden sonra İsrail’in, Gazze’de yaptığı katliamı destekler nitelikte hareketi nedeniyle gözaltına alındı. Jehezkel, bugün sabah saatlerinde Antalya Emniyet’indeki işlemlerin ardından Güvenlik Şube Ekipleri tarafından Terörle Mücadele Savcılığında ifadesi alınmak üzere Antalya Adliyesi’ne getirildi. Yaklaşık 45 dakika savcılıkta tercüman aracılığıyla ifade veren Jehezkel, daha serbest bırakıldı.

Ülkesine geri dönüyor

Öte yandan Antalyaspor Basın Sözcüsü Alkan Evren, istenmeyen bir durumun yaşandığını belirterek, Jehezkel’in savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldığını ve Jehezkel’in bugün özel uçakla ülkesine gideceği söyledi. Evren, Antalyaspor’un sözleşmeyi fesihle ilgili hukuki işlemleri sürdürdüklerini de sözlerine ekledi.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme