UBFED'de TOPLU İSTİFA!

UBFED'de TOPLU İSTİFA!
UBFED'de TOPLU İSTİFA!

 

 (UBFED) Uluslararası Barış Federasyonuna bağlı Samsun İl Başkan ve yönetimi ile birlikte Çarşamba, Terme, Salıpazarı, Tekkeköy, Canik ve Vezirköprü teşkilat başkan ve yönetim kurulu üyeleri  Karadeniz Bölge Başkanına tepki olarak topluca istifa ettiklerini açıkladılar.

 

Uluslararası Barış Federasyonu (UBFED) Samsun İl Başkanlığı görevini yürüten Mesut Makas, UBFED Çarşamba İlçe Başkanlığı’nda istifa eden İlçe başkan ve yöneticilerinden bazıları ile bir araya gelerek yaptığı basın açıklamasında, “Kuruluşumuzdan bu yana İlçeler de hızlı ve seri şekilde teşkilatlanmamızı gerçekleştirdik. Ancak yapılan bu çalışmalar sonucunda ilçe ile il başkanı ve yöneticilerinin istemediği kişinin Karadeniz Bölge Başkanı olarak atanmasından büyük rahatsızlık duymaktayız." diyerek şöyle devam etti.

Başkan Makas, "Karadeniz Bölge Başkanı olarak atanan kişi her şeyin kendi etrafında ve ekseninde olmasını bekliyor. Teşkilatlar olarak göreve geldiğimizden bu güne kadar çalışmalarımız ortadadır. Hatta 15 günde 500 üye yaptık. Bu çalışmaya rağmen teşkilatların istediği ve beklediği isim yerine farklı ve huzursuzluk duyduğumuz kişinin atanmasına başta Samsun İl Başkanı Mesut Makas ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere Çarşamba İlçe Başkanı Ahmet İnce ve yönetim kurulu üyeleri, Salıpazarı İlçe Başkanı Cemil Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Terme İlçe Başkanı Ahmet Cemal Dürümlü ve yönetim kurulu üyeleri, Tekkeköy İlçe Başkanı Ahmet Ferhan Üstün ve yönetim kurulu üyeleri, Canik İlçe Başkanı Servet Bilgili ve yönetim Kurulu üyeleri ile Vezirköprü İlçe Başkanı Bora Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri olarak istifa ediyoruz." diyerek açıklamasını şöyle tamamladı.

Başkan Mesut Makas,"Bununla alakalı olarak genel merkezimize bildirmemize rağmen söylediklerimiz atamaya kadar göz ardı edildi. Bölge Başkanı’nın kişisel tavırları, federasyonu kendi çıkarları doğrultusunda kullanma isteğinin yanı sıra daha da sıkıntılı olan adli mercilerdeki dosyalarından duyduğumuz rahatsızlıklardan kaynaklı toplam da 120 yönetim kurulu üyesi ve 500 üye ile birlikte 620 kişi UBFED’den topluca Karadeniz Bölge Başkanlığına atanan kişi nedeni ile istifa ediyor, ilişiğimizi sonlandırıyoruz. UBFED il ve ilçe teşkilatları olarak hepimizin projeleri bulunmaktaydı, bu projeler de iptal edilmek zorunda bırakılmıştır." ifadeleri ile açıklamasını tamamladı.

HABER- FOTO: Nuri ŞEKER- Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber