TÜRKAV 'Mum ışığını' Çarşamba'ya getirdi

TÜRKAV Çarşamba Şubesi kültür-sanat faliyetlerine düzenlediği tiyatro oyunu ile devam etti.

 

Çarşamba’da Çarşambalıların karşısına sık sık düzenledikleri kültür-sanat aktiviteleri ile çıkan TÜRKAV geçtiğimiz Cuma günü organize ettikleri tiyatro gösterisi ile yine Çarşambalıların karşına çıktı

HABER-FOTO:SERKAN KARAHAN

Yönetmenliğini Mehmet Demirkesen’in yaptığı İzmir Efsane Tiyatrosunun, ‘Mum Işığı’ adılı oyununu Çarşamba’ya getirerek çarşambalılarla buluşturan TÜRKAV çarşambalılara sanat dolu bir gece yaşattı.

Şehitlerin konu edildiği oyun öncesinde konuşma yapan TÜRKAV Çarşamba Şubesi Başkanı Bekir Özçelik, “Çarşamba’da her yıl en az 5-6 kez çeşitli sanatsal çalışmalarla Çarşambalıların karşına çıkıyoruz. Anayasanın ilk dört maddesini kendine amaç edinen derneğimiz Kocatepe ile Anıtkabir arasında gerilmiş bir halattır. Bizler dinci değiliz hem dindarız hemde atatürkçüyüz” dedi.

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen tiyatro oyununa yüzlerle Çarşambalı katılırken salon hınca hınç doldu.
turkav3.jpg
turkav2.jpg

 

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme