Tunceli'de mayınlı tuzak: 4 asker yaralı
Tunceli Pülümür'de mayın araması yapan 4 asker, mayının patlaması sonucu ağır yaralandı. Yaralılar helikopterle Elazığ'a götürüldü.
PKK terör örgütüne mensup bir grup, dün gece Tunceli Pülümür karayolunun 45. kilometresinde yol kesti. Yoldan geçen araçları durduran teröristler, 5 aracı ateşe verdi ve 1 korucubaşını kaçırdı. Güvenlik birimlerinin kendilerini takip edeceğini tahmin eden teröristler, yola bombalı tuzak kurdu.
Sabah saatlerinde Tunceli Pülümür yolundaki bombalı tuzakları imha etmeye giden askerler bir mayının patlaması sonucu yaralandı. Ağır yaralanan 4 askerin, ilk müdahale yapıldıktan sonra helikopterle Elazığ'a götürüldüğü öğrenildi. Bölgeye sevk edilen jandarma özel harekat timleri arama tarama faaliyetlerine devam ediyor. Yola kurulan tuzaklar sebebiyle Tunceli-Pülümür karayolu ulaşıma kapatılmış durumda. Gece yarısından bu yana yolun açılmasını bekleyen çok sayıda araç kilometrelerce araç konvoyu oluşturdu.
WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Bakmadan Geçme
Futbolda bahis depremi! Çok sayıda gözaltı var
Bakan Muş açıkladı: Şehir hastanesi tramvayında önemli gelişme
Jandarmadan kumar oynayan şahıslara rekor ceza
Dev Maçın VAR Hakemi Açıklandı
Bakan Memişoğlu Gökbey helikopterleri için tarih verdi
Türkiye’de Toprak Erozyonu Her 16 Yılda 1 Santimetreyi Buluyor