Tomografi cihazları kullanılamıyor
Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bozulan klimalar tomografi cihazlarının çalışmasını durdurdu. 2 tomografi cihazından biri dünden beri diğeri ise yaklaşık bir aydır kullanılamıyor
Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Radyoloji bölümündeki iki tomografi cihazı çalıştırılamıyor. Hastalar diğer hastanelere yönlendiriliyor. Nedeni ise geçtiğimiz yıl hizmete giren Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin modern binasının bodrum katında yaşanan havalandırma yetersizliği.
Geçtiğimiz yıl hizmete giren Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin modern binasına yakışmayan havalandırma eksikliği beraberinde bir çok sorunu taşıyor.
Yüksek ısıya sahip ortamlarda hizmet veremeyen tomografi cihazları için radyoloji bölümüne kurulan klimalar dün arıza yaptı. Ardından tomografi cihazları hizmet veremeyince hastalar başka hastanelere yönlendirildiler.
Tomografi cihazlarının çalışması için gerekli hava sıcaklığını sağlayan klimaların parçaları yurt dışından temin edilebiliyor. Hastane yönetimi klimaları çalıştıracak geçici bir çözüm arayışı içinde.
Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Sırrı Kılıç, aylardır hastanenin havalandırma problemini çözmeye çalıştıklarını ve tutanaklar ile durumu üst makamlara bildirdiklerini kaydetti.
WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Bakmadan Geçme
Thomas Reis ayrılıyor mu?
Samsunspor'lu Eyüp Aydın Trafik Kazası Geçirdi! İşte Sağlık Durumu
Samsun’da Enişte–Kayınbirader Kavgası Kanlı Bitti
Samsun’da Ehliyet Sınavında Usulsüzlük
Başkan Özdağ'dan 'Chery' yorumu! 'Ranta izin vermeyeceğiz'
Başkan Doğan’ın Müjdesi Hayata Geçti: Muhtarlar Konağı Tamam