Terörün hedefi AK Parti!

Terörün hedefi AK Parti!
Başbakan Erdoğan genişletilmiş grup toplantısında terör örgütü PKK'ya yüklendi

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'nde genişletilmiş grup toplantısına katıldı.

Başbakan Erdoğan'ın terörün hedefinin geçmişten bugüne hep iktidar partileri olduğunu belirterek, bugünde AK Parti'nin hedef alındığını söyledi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

PKK NEDEN AK PARTİ'Yİ HEDEF ALDI?

Çatışmada 10 askerimiz şehit oldu, 8 askerimiz yaralandı, şehitlere rahmet diliyorum. Şehit annesi, "Ağlamayacağım, onları sevindirmeyeceğim" demişti. Ağlamayacağız, milletçe öfkeye kapılarak, terör örgütünü sevindirmeyeceğiz.

Karşımızda hiçbir kutsal değeri tanımayan, namertçe saldıran, taşeron bir örgüt var. Bu örgüt Türkiye düşmanı ülkelerden destek alıyor. Mertçe güvenlik güçlerinin karşısına çıkamıyor. Terör örgütü en küçük bir haysiyet izi bile taşımıyor. Terör örgütü son yıllarda AK Parti'yi hedef olarak belirledi. Bunun üzerinde durmak gerekiyor.

Terör örgütü hedefini değiştirip neden AK Parti'ye saldırıyor? Çünkü AK Parti çözüyor, Kürt kardeşlerimle kucaklaşabiliyor, halkımız da AK Parti ile kucaklaşıp iktidara taşıyor.

30 yıl boyunca iktidardaki her parti teröre muhatap oldu. İktidardaki parti terörü çözmek için kararlılık gösterirse terör örgütü iktidardaki partileri yıpratmak için saldırdı. Terör örgütü asla amacından vazgeçmedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel