Söğütspor Antalya Kampını Tamamladı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta mücadele eden Bilecik temsilcisi Söğütspor, ligin ikinci yarısı öncesi Antalya'da gerçekleştirdiği hazırlık kampını tamamlayarak ilçeye döndü. Kırmızı-siyahlılar, sezonun ikinci yarısına güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

İkinci Yarı Hazırlıkları Söğüt’te Sürecek

Antalya kampını noktalayan Söğütspor, 1 Şubat’ta deplasmanda oynayacağı Tavşanlı Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına Söğüt’te devam edecek. Teknik ekip, kamp sürecinde elde edilen veriler doğrultusunda çalışmalarını maç temposuna göre sürdürecek.

Başkan Güzel Kampı Yakından Takip Etti

Kampın son gününde Söğütspor Kulüp Başkanı Halil Güzel, Sportif Direktörler Zafer Subaşıoğlu ile birlikte antrenmanı yerinde izledi. Kamp sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Güzel, çalışmaların verimli geçtiğini ifade etti.

“Amacımız Takımı Daha Üst Seviyeye Taşımak”

Ara transfer dönemine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Güzel, “Her takımda olduğu gibi bizim de ara transfer döneminde bir planlamamız oldu. Bu doğrultuda birkaç genç oyuncuyu kadromuza kattık, bazı oyuncularımızla da yollarımızı ayırdık. Amacımız takımı nasıl daha yukarıya taşıyabiliriz, nasıl daha iyi bir seviyeye getirebiliriz. Eksiklerimizi kampta net şekilde gördük ve buna göre transferlerimizi yaptık” dedi.

Hazırlık Maçında Gollü Galibiyet

Söğütspor, Antalya kampının son gününde BAL 7. Grup ekiplerinden Manavgat Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçında sahadan 4-3’lük galibiyetle ayrıldı. Teknik heyet, bu karşılaşmanın ikinci yarı öncesi takımın son durumu açısından önemli bir prova olduğunu belirtti.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme