Siyasette bu çatlak araştırılıyor?

Samsun'un Çarşamba ilçesinde siyaset kazanı kaynamaya devam ediyor. Belediye Meclisi'nde yaşanan 'encümen krizi' Cumhur İttifakında ki çatlağı gün yüzüne çıkardı.

SANDIKTAN "ŞOK" ÇIKTI: CHP LİSTEYİ DELDİ!

Çarşamba Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis toplantısına, encümen seçimleri damga vurdu. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Köse’nin 25/3 çoğunlukla önerdiği isimlerin firesiz seçilmesi beklenirken, sandıktan çıkan sonuçlar Cumhur İttifakı kanadında infiale yol açtı.SİYASETTE BU ÇATLAK ARAŞTIRILIYOR?

CUMHUR İTTİFAKI “ÇATLAK” ARIYOR?

Gizli oylama neticesinde AK Parti’nin adayı Hasan Öneği 14 oyda kalarak saf dışı kalırken, CHP’li Hüseyin Işıldak 17 oy alarak encümene seçilmeyi başardı. 31 meclis üyesine sahip olan Cumhur İttifakı’nın, 3 sandalyeli CHP karşısında fire vermesi, "İçeride bir hesaplaşma mı var?" sorusunu gündeme getirirken Cumhur İttifakında yer alan İttifak üyeleri AK Parti ve MHP meclis üyelerinden hangisi CHP’li adaya oy verdi? Siyasette bu çatlak araştırılıyor. SİYASETTE BU ÇATLAK ARAŞTIRILIYOR?

 

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Yorumlar 2
KÖYLÜ 03 Nisan 2026 17:59

mıhasebeci memet köse ve yardakçıları orda oldukça daha çok fire verirler

takipçi 03 Nisan 2026 17:56

Bu durum mevcut ilçe yönetiminin meşruiyetini kaybettiğinin bariz bir göstergesidir.İl başkanlığının konunun üzerine gidip ilçe başkanını görevden almasına kadar gitmesi gerekir. Zaten kamuoyunda çokta karşılığı olmayan yeterlilik gösteremeyen ilçe başkanının ve yönetiminin bu kepazelikten sonra onurlu davranıp görevden alınmadan istifa etmeleri gerekir.